LG ve videu ukázalo, jak bude vypadat prostředí UX 4.0 pro LG G4

1

Zatímco v minulém týdnu jsme se dočkali ukázky toho, jak bude vypadat panel pro vlajkovou loď LG pro tento rok, model LG G4, včera LG do světa vypustilo video, ve kterém ukazuje podobu připravovaného prostředí UX 4.0. Právě to by přitom mělo debutovat v LG G4.

Video s korejskými popisky ukazuje kromě designu prostředí také některé nové funkce. Nutno podotknout, že se většinou týkají fotoaparátu, na který bude novinka pravděpodobně hodně sázet. Nová funkce Quick Shot totiž například umožní dvojitým „klepnutím“ na tlačítko hlasitosti rovnou vyvolat aplikaci fotoaparátu, a to i v případě, kdy je telefon zamknutý.

Ve videu si můžete všimnout také módu „Expert“, který dokáže fotografie řadit podle toho, v jaký čas byly pořízeny a na jakém místě. LG přidalo i novinku v podobě obrazovky Smart Board – to je jakási pokročilá čtečka různých zdrojů (zda půjdou přidávat i RSS v současné době nevíme). Poslední novinkou, které si můžete ve videu všimnout je pak funkce Smart Alert, která vám poskytuje návrhy podle vašich zálib. Například pokud chcete jít sportovat, nabídne vám informace o počasí.

TIP: LG ukázalo QHD displej pro LG G4. Má 5,5 palce

Oficiální představení telefonu LG G4 je naplánováno na 28. dubna, kdy se o novince dozvíme všechny detaily. Pokud nechcete čekat na oficiální zprávy, můžeme doporučit náš aktualizovaný článek, který se zabývá právě modelem LG G4.

Zdroje: androidcentral.com, slashgear.com