LG Shine: čokoláda má zářivého nástupce

LG dnes představilo novinku, která by měla nahradit extrémně populární model Chocolate. Shine černou barvu vyměnilo za stříbrný lesk a zařadilo se do tenkých telefonů výsuvné konstrukce. Těšit se můžeme také na bohatou výbavu.

LG představilo novinku zatím pouze pro korejský trh. Zdá se tedy, že bude opakovat úspěšnou strategii, kterou použil u modelu Chocolate. Nějakou dobu nechá novinku prodávat na domácím trhu, načež představí také deriváty pro zbytek světa.


LG Shine: nástupce čokolády s oslnivým leskem

Nový počin od LG opět dostal jméno, přičemž zároveň nese i číselné označení. To se liší podle operátora, skrze kterého byl telefon koupen. Setkáte se tedy s označením KV4200, LV4200 nebo SV420. Shine má opět vysouvací konstrukci, zde však veškerá podobnost z čokoládou končí. Tělo z nerezové oceli je tenké pouze 13 mm. Jeho lesklý stříbrný povrch překrývá velký QVGA displej (rozlišení 240 x 320 bodů). Pod ním se nachází pro LG tradiční senzorové klávesy. Směrové klávesy kurzorového kříže však byly nahrazeny neobvyklým rolovacím kolečkem.

Výbavě telefonu dominuje 2 Mpx fotoaparát s optikou Schneider-Kreuznach a také MP3 přehrávač, který bude moci kromě 1GB vestavěné paměti využit také paměťových karet. Na další technické specifikace jsou oficiální zdroje skoupé, evropská verze se navíc může nepatrně lišit. Podle důvěryhodných informací se na LG Shine můžeme v Evropě těšit v 1.čtvrtletí 2007.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze