Růžové LG Shine: jako stvořené pro ženy

1

LG velmi rádo postupně představuje nové barevné varianty svých úspěšných telefonů. V případě modelu Shine jsme vás informovali o černé, červené nebo dokonce o zlaté edici. Tentokrát se na trh chystá ryze ženská růžová varianta.

LG velmi rádo postupně představuje nové barevné varianty svých úspěšných telefonů. V případě modelu Shine jsme vás informovali o černé, červené nebo dokonce o zlaté edici. Tentokrát se na trh chystá ryze ženská růžová varianta telefonu LG KE970 Shine "Pink".

Nejúspěšnější model v historii značky bude v růžové variantě dostupný na vybraných evropských trzích již v říjnu 2007. Počítá se například s Velkou Británií nebo Nizozemím. Všechny funkce zůstanou zachovány. Chybět tedy nebude velký QVGA displej, originální roller ani 2 Mpx fotoaparát s automatickým zaostřováním.

Zda-li se růžová variantu objeví i u nás prozatím není známo.

TIP: přečtěte si naši recenzi telefonu LG KE970 Shine

zdroj: mobile-review.com

Diskuze ke článku
divák
hm, je to jedno, jestli stříbrná nebo růžová nebo titanová. Měl jsem jej, a vydržel jsem s ním 1 měsíc. Je to jen \"frajerství\" mít takový mobil, přehrávání mp3 zoufale slabý zvuk, takže jedině se sluchátky, video jen na výšku, nikoli landscape (na šířku)a navíc kulhající postup obrazu, obsluhování docela ušlo, baterka ale slabá jak čaj, kromě toho ale velmi dobrý foťák, radio chybí........ale kde je slibovaná Nokia N 82 ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze