LG Shine dvakrát jinak: zlaté i véčkové (Aktualizováno)

2

Nyní se na domácí korejský trh chystá LG uvést zlatou variantu vysouvacího modelu LG KE970 Shine. Z prezentace výrobce nyní unikl také obrázek véčkové verze. Nechybí lesklý kovový povrch a šachovnicová klávesnice. (Aktualizováno)

LG si je vědomo úspěchu svého nového modelu Shine a logicky tak připravuje jeho deriváty. Postupovat bude stejně, jako v případě modelu Chocolate. Po úspěchu prvotního modelu začal výrobce chrlit jednu barevnou variantu za druhou a zároveň se dostalo i na odlišné konstrukce, nesoucí čokoládový design.

Nyní se na domácí korejský trh chystá LG uvést zlatou variantu vysouvacího modelu LG KE970 Shine. Z prezentace výrobce nyní unikl také obrázek véčkové verze. Nechybí lesklý kovový povrch a šachovnicová klávesnice. Výbava bude s největší pravděpodobností shodná s původním modelem Shine. Také véčko se bude nejdříve prodávat na domácím trhu a až po sléze se výrobce rozhodne o jeho nasazení na evropské trhy.

Tip: přečtěte si také o LG Shine pro sítě 3.generace

Aktualizováno 2. září 2007


Na výstavě spotřební elektroniky IFA v Berlíně byl představen model LG KE970 Shine Gold a Vy si jej můžete prohlédnout na přiložené fotografii.

zdroj: www.unwiredview.com

Diskuze ke článku
Tedlinka
Prodává se už Lg KE970 Shine Gold v ČR?
Lauren
Mohla bych se zeptat,kdy se bude u nás Lg shine prodávat ve zlaté barvě??A jestli bude za stejnou cenu??

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze