LG se na veletrhu CES 2013 možná pochlubí modelem Optimus G2

1

LG Optimus G se ještě ani nedostal na náš trh a už se vynořují informace o jeho nástupci, který by měl být představen dokonce už příští týden na veletrhu CES.

LG Optimus G je špičkovým telefonem a vlajkovou lodí výrobce LG. Představen byl v září, my jsme jej minulý rok již vyzkoušeli, ale na náš trh se dostane zřejmě až koncem tohoto čtvrtletí. Je tedy překvapivé, že pár měsíců po uvedení své vlajkové lodě chystá LG představení nástupce s označením Optimus G2. Alespoň to tvrdí server digitimes.com, který je v podobných predikcích relativně přesný. Co můžeme od novinky očekávat?

TIP: přečtěte si více informací o LG Optimus G

Naroste zejména displej, a to ze 4,7 palců na rovných 5,5 palců. Telefon by se tak dostal velikostně na úroveň tabletofonu Samsung Galaxy Note II. Je otázkou, zda už to opravdu na běžný telefon není příliš. Nebo že by to byl ze strany LG další pokus o vstup do segmentu tabletofonů? Displej má mít každopádně FullHD rozlišení a zdroje mluví také o novém čtyřjádrovém procesoru Qualcomm Snapdragon S4 Prime MSM8974. Další informace dostupné zatím nejsou a bude zajímavé sledovat, zda se zvěsti potvrdí a my se opravdu podobného modelu dočkáme.

Zdroje: talkandroid.com, digitimes.com