LG představilo Bluetooth headset Tone Ultra HBS-810

1

Jihokorejské LG dnes představilo nového zástupce své řady Tone, kam spadají kvalitní Bluetooth headsety. Novinka Ultra HBS-810 má do střední třídy přinést kvalitní hudební zážitek spojený s rozumnou cenou.

Headsety řady Tone LG vyrábí již od roku 2010 a od té doby celosvětově prodalo více než 10 miliónů kusů. Do této společnosti nyní přichází nový model Tone Ultra HBS-810, který má dle výrobce do střední třídy přinést lákavou nabídku prémiové hudební kvality a rozumné ceny, kterou LG slibuje. Design headsetu uživatele starších modelů asi nijak nepřekvapí. Základem je část kolem krku, na které je veškeré ovládání a ze které vystupují špuntová sluchátka. Zvukovou kvalitu pak LG ladilo společně se známou společností JBL. Výrobce slibuje, že by se do tohoto modelu měly dostat i některé prémiové funkce dříve dostupné jen u nejdražších verzí headsetů Tone.

LG Tone Ultra HBS-810

Dostupnost headsetu LG Te Ultra HBS-810 je plánováno na konec tohoto měsíce. Prodej započne v USA a následovat by měly klíčové asijské a evropské trhy. Bohužel cenu LG prozatím nehodlá prozradit a dozvíme se ji tak patrně až se zahájením prodeje. V každém případě bude model Tone Ultra k vidění na blížícím se veletrhu IFA 2016 v Berlíně.

Zdroj: Tisková zpráva LG