LG již oficiálně představilo pouzdro pro chystaný model G5

13

Jako již tradičně odhaluje LG příslušenství ke svým telefonům před oficiální premiérou daného modelu. Tentokrát se vše týká budoucí vlajkové lodi G5, které bylo dnes představeno pouzdro Quick Cover.

LG G5 Quick Cover

O chystaném LG G5 toho víme již poměrně dost a všechny podstatné informace pro vás máme v souhrnném článku. Jedna z posledních informací, která je již potvrzena ze strany výrobce, je funkce neustále zapnutého displeje. Právě tato informační funkce bude naplno využita i v dnes představeném pouzdru Quick Cover. To má na sobě průřez pro část displeje, ve kterém zjistíte veškeré notifikace.

LG G5 Quick Cover – přijmutí hovoru bez otevření pouzdra

LG však jde ještě dále a samotné pouzdro bude částečně průhledné. Nejlépe vše demonstrují přiložené oficiální fotografie. Největším příkladem využití je možnost přijmout hovor tak, aniž byste museli pouzdro otevírat. Skrze pouzdro uvidíte nejen, kdo vám volá, ale budete moci pomocí ikonek i hovor přijmout. Jde o velmi podobné řešení, které nabízí HTC u svých vlajkových modelů řady One.

Zdroj: Tisková zpráva LG

Diskuze ke článku
Tester
To je ale "novinka". Glance screen ve stylu LG. :)
Geek
Trochu mi to připomíná Clear View Cover od Samsungu. LG je celkem kreativní výrobce, takže tenhle krok mě překvapil. Navíc...Samsungu se povedl alespoň vzhled pouzdra, tohle vypadá strašně.
Grom51
zbytečnost. raději mám zatřepáním mobilem pro příjem hovoru

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze