LG Optimus L9 II a G Pro Lite získávají Android 4.4

23

Dobrá zpráva přichází pro fanoušky či majitele telefonů LG. Jihokorejský výrobce připravil nejnovější verzi Androidu pro další dva své modely. Jedná se o Optimus L9 II a tabletofon G Pro Lite. Oba dva modely se prodávají i na českém trhu.

Oba modely byly představeny v druhé polovině loňského roku. Optimus L9 II se ukázal v srpnu, G Pro Lite Dual v říjnu. Výbavou se jedná o telefony s většími displeji, přičemž Optimus L9 II nabízí 4,7palcový HD displej a G Pro Lite Dual 5,5palcový qHD displej. Při startu prodeje je výrobce vybavil operačním systémem Android 4.1 Jelly Bean. Nyní se LG rozhodlo pro aktualizaci a rovnou dvě další verze s přídomkem Jelly Bean přeskočilo a připravilo rovnou Android 4.4.

LG Optimus L9 II a LG G Pro Lite Dual

O aktualizaci informovalo skrze Facebook italské zastoupení LG, které uvedlo, že Optimus L9 II se aktualizace dočká v následujících týdnech, zatímco G Pro Lite Dual ke konci druhého čtvrtletí roku 2014. Přicházejí však údajně zprávy ze Slovenska, kde již některé kusy Optimusu L9 II byly na Android 4.4 KitKat aktualizovány.

Zdroje: facebook.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Pavel
muj LG Optimus L9 II ma aktualizaci od vcerejska, nabidlo to, stahnul jsem, nainstaloval jsem, zadny problem se nevyskytnul, vypada ze vse bezi. Zatim jsem zaznamenal par grafickych zmen, nic vic, vse co jsem mel v mobilu zustalo.
Mr.Niceguy
Aktualizace nabidnuta v prubehu patku, nainstalovana v patek vecer. Bez sebemencich problemu, ani neni moc velka (asi 300 mb) - LG L9
asot
4.4 na LG L9 II mám už přes týden, až na pár menších (možná chyb, je možné že to je něčím jiným-zapnul jsem si Knock on a občas se displej rozsvěcí sám od sebe) jsem spokojen, telefon je o hodně plynulejší a má i příjemnější prostředí, aktualizace měla něco málo přes 500mb :)
Šimon Vobruba
Šimon Vobruba
To s tim samorozsvicenim displeje se mi stava taky. I když se nic nedeje a mobil jenom tak lezi na stole, tak se to občas rozsviti. Mozna i s tim knock on je spojena trochu vetsi spotřeba nez před aktualizaci (nebo se mi to aspoň zda). A druhou vytku mam taky k knock on a to k tomu, ze pro rozsviceni se musí do displeje pomerne "mlatit", pro zhasnuti staci dvakrát lehce poklepat a funguje to vždycky a naprosto v poradku. Ale zapnuti displeje je pomerne nespolehlive a je třeba celkem sily. Stava se vam to taky nekomu? Jinak mam normalne L9 II z české distribuce.
Krome tohoto ale po aktualizaci vse beha rychle a bezproblemove. I když většina vylepseni, kterých si uživatel primo vsimne jsou jenom kosmetického razu, typu prepracovane notifikacni listy nebo novych widgetu. Popripade jsou to podle me naprosto zbytecne funkce jako widgety na zamykací obrazovce.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze