LG Optimus L9 dostává aktualizaci na Android 4.1 Jelly Bean

16

LG Optimus L9 je velmi dobře vybaveným zástupcem vyšší střední třídy. Výrobce překvapil a po čtvrt roce začíná s uvolňováním aktualizace Android 4.1 Jelly Bean. První se dočkají zákazníci v Evropě. Co mohou očekávat? Nárůst výkonu, Google Now, vylepšené notifikační centrum a další změny.

Nedávno jsem četl článek o tom, že společnost LG začala v posledních měsících masivně investovat do softwarové podpory svých zařízení. Zřejmě na tom něco bude. Uvolňované aktualizace totiž jsou dobře vyladěné a zejména pokud se jedná o přechod na vyšší verzi, přináší obrovské množství změn a vylepšení. Důkazem toho je například neoficiální aktualizace s Androidem 4.1 pro Optimus 4X HD.

LG Optimus L9 - oficiální fotografie

Čtěte: Recenze LG Optimus L9 – Velikán střední třídy

Nyní zpátky k aktualizaci pro Optimus L9. Toto LG se začalo prodávat v listopadu loňského roku. Uběhlo čtvrt roku a výrobce překvapil, kdy bez jakéhokoliv upozornění začal distribuovat nejnovější software, nesoucí aktualizaci na Android 4.1 Jelly Bean. Aktualizace je již dostupná v regionu centrální Evropy. Přítomnost aktualizace hlásí i další země Evropy. Samotný balík "váží" 575 MB. Aktualizace je nabízena přes klienta LG Update Tool nebo v samotném telefonu, přes technologii OTA.

LG Optimus L9

V tuhle chvíli není znám oficiální přehled změn a novinek. Za mne samotného ovšem kromě standardních vlastností, které nový systém přináší očekávám i mnoho novinek a změn, přidaných samotným výrobcem LG. Byla Vám již nabídnuta aktualizace? Které změny a vylepšení vítáte? Jaké jsou vaše postřehy a dojmy? Pište do diskuze pod článkem nebo na naše sociální sítě.

Zdroje: forum.xda-developers.com

Diskuze ke článku
mm
predpokladam ze L3 zustane na GB ze ?
Posik
A nevíte jak to vypadá s aktualizací na LG O4X
mulo
Na mojej L9 este nieje dostupne som zo slovenska.
hyky
A co L7 ta se aktualizovat nebude ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze