LG Optimus L7 již brzy v prodeji i v růžové

1

Vedení jihokorejského výrobce LG se rozhodlo, že svůj nejvybavenější model z nové řady stylových smartphonů L-Style, Optimus L7, bude prodávat i v barevné variantě, která bude slušet zejména něžnému ženskému pohlaví.

LG Optimus L7 – fotografie z recenze

Tip: přečtěte si také: Recenze LG Optimus L7 – Vzhled není všechno

LG Optimus L7 se již nějakou dobu prodává v podstatě na všech hlavních světových trzích včetně Asie, severní Ameriky a Evropy. Telefon byl představen již na únorovém MWC 2012 v Barceloně. Svým vzhledem a celkovými rozměry evokuje mnohem lepší vybavenost, než kterou ve skutečnosti disponuje. Základním prvkem je 4,3 palcový displej s rozlišením WVGA (480×800 pixelů) a bohužel pouze jednojádrový, 1GHz procesor. Z další výbavy lze krátce zmínit například operační systém Android 4.0 ICS, 5Mpx fotoaparát s automatickým ostřením a nebo 4 GB vnitřní paměť s možností rozšíření pomocí paměťových karet. Vše napájí akumulátor s mírně nadstandardní kapacitou 1 700 mAh. Podrobné hodnocení funkcí telefonu najdete v naší květnové recenzi.

LG Optimus L7

"El sedmička" se aktuálně prodává ve dvou barevných provedeních, a to konkrétně v černém a v bílém. Dnes se však na jednom z tchajwanských serverů zaobírajících se mobilními telefony objevila tisková fotografie (výše), zobrazující telefon z pohledu "zezadu" také v růžové variantě. Podle dostupných informací by se měl na tamním trhu začít prodávat v průběhu srpna. Kdy a jestli vůbec se začne prodávat na ostatních trzích je prozatím takzvaně ve hvězdách. Slušná šance na to, že se k nám nakonec tato varianta přece jen dostane je ale podle zkušeností z let minulých docela vysoká.

Co vy na to dámy? Líbí se vám LG Optimus L7 v růžové?

Zdroje: unwiredview.com

Diskuze ke článku
Alena
To růžové provedení se mi opravdu líbí. Pro ženy zcela jistě lákavé (no možná i pro pár mužů :))

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze