LG Optimus G propaguje svůj fotoaparát (video)

8

Výrobce Sony upřednostnil LG před Samsungem, kterému dodá nejnovější generaci CMOS BSI senzorů. Výrobce avizuje vynikající výsledky za zhoršených světelných podmínek a HDR efekt, během pořizovaného videa. LG si u fotoaparátu novinky velmi věří. Tvrdí, že nabídne "světově nejlepší technologii fotoaparátu".

LG Optimus G - oficiální fotografie

TIP: LG Optimus G oficiálně, v Koreji již za měsíc

LG Optimus G nabídne fotoaparát s rozlišením 13 megapixelů. Využívat bude nejnovější BSI CMOS senzor, který je svoji velikosti opravdu miniaturní 1/3.06, na jeden pixel tak vychází 1,1 mikronů. Jsme zvědaví, zda v praxi nebudou snímky vykazovat extrémní hladinu šumu i za dobrých světelných podmínek. Samotný modul fotoaparátu pochází z dílen Innoteku.

Detail celého modulu fotoaparátu

TIP: Sony představuje nové 8 Mpx a 13 Mpx snímače s HDR videem

V samotném videu zaměstnanec LG tvrdí, že použitý fotoaparát je výsledkem těch nejlepších technologií. Fotoaparát dále nabídne některé nové funkce jako "Time machine camera", spoušť fotoaparátu aktivovaná hlasem nebo chytrá spoušť. Navíc v závislosti podle regionu se bude lišit rozlišení fotoaparátu. Budou existovat dvě verze, jedna s 8 megapixelovým fotoaparátem a druhá s 13 megapixelovým fotoaparátem. Co si myslíte o údajně nejlepším fotoaparátu na světě? Co říkáte na malý senzor s velkým rozlišením?

Zdroje: facebook.com

Diskuze ke článku
M.
I s malým kašparem(senzorem),může dělat velké věcí :-)),proč ne!. To se uvidí v praxi ,jestli není jen reklamní tah !
mysak85
i tak si myslim ze na nokii 808 bude hodne ztracet, ta ma momentalne nejlepsi fotak a tezko ji neco jen tak prekona...
Gitter
Já bych se chtěl redakce zeptat, jestli mají informace o tom, zda sony použilo tento senzor u svých nových xperií, kde přece jen má fotoaparát rozlišení 13Mpx. Představili ho již před rokem a když už ho prodávají, tak doufám, že ho byli i schopni implementovat do svých zařízení.
supermuž
toto je lepší než iphone,protože iphona mam a muzu tvrdit ze lepsi je lg 4xhd,bude i lg otimus G

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze