LG odpískalo skládací telefon. V dohledné době jej nepředstaví

4
LG odpískalo skládací telefon. V dohledné době jej nepředstaví
  • LG se rozhodlo zrušit výrobu vlastního skládacího smartphonu
  • Namísto toho se bude soustředit na 5G a zlepšení situace mobilní divize

Ze závodu o co nejlepší ohebný či skládací telefon vypadlo LG. Tentokrát jde navíc o oficiálně potvrzenou informaci přímo od LG. Přitom ještě na podzim to vypadalo, že by společnost ráda uzmula první příčku v pomyslných závodech o to, kdo se vytasí první se skládacím smartphonem. Spekulovalo se o představení na veletrhu CES, avšak z toho sešlo. Nyní Brain Kwon, bývalý šéf segmentu televizí v LG, nově člověk pověřený mobilními telefony, uvedl, že společnost skládací telefon vyrábět nebude. Přitom potvrdil, že takový model skutečně v prvotní fázi plánování skutečně byl.

LG se dle Kwona chce primárně soustředit na opětovné získání svých dřívějších pozic v segmentu mobilních telefonů. V nejbližší době se tak můžeme těšit na novou vlajkovou loď LG G8 ThinQ a také LG V50 ThinQ. Druhý jmenovaný model by měl zaujmout podporou sítí 5G a stát se prvním takto vybaveným telefonem od LG. Tímto krokem společnost nevylučuje výrobu vlastního skládacího telefonu v budoucnu. Vše má záležet na poptávce ze strany spotřebitelů. Připravený na to výrobce rozhodně bude. Dokázal to například v Las Vegas, když představil chytrou televizi, kterou můžete srolovat.

Diskuze ke článku
Dragereker
Dobrý nápad, radšej nepredstaviť nič ako nejaký padelek.
PavelD
Moudré rozhodnutí.
Dodo
Prvně je potřeba se naučit dělat normální telefony a potom lze přejít i na výrobu skládacích. Bohužel LG ještě neumí ani ty normální neskládací fony.
Martin
Vědí že je to brzo a lidi za to nebudou dávat takové pálky a už vůbec to nebude vychytané a bude to mít mnoho chyb.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze