LG láká na špičkový Optimus G (video)

Nejvybavenější mobilní telefon současnosti? Samsung Galaxy S III, HTC One X či některá z nových Xperií od Sony? Omyl! IPS displej s úhlopříčkou 4,7 palce v HD rozlišení, super výkonný čtyřjádrový procesor Krait s 2 GB RAM, či 13 Mpx fotoaparát nabízí nové LG Optimus G. Podívejte se na video, ve kterém LG na svoji vybavenou novinku láká.

Na konci prázdnin LG všem vyrazilo dech. Jihokorejský výrobce světu odhalil novinku jménem Optimus G. Smartphone nabízí opravdu špičkovou výbavu, které kraluje rozhodně 4 jádrový procesor Snapdragon S4 Pro od Qualcommu, který svým brutálním výpočetním výkonem naprosto s přehledem strčí do kapsy veškerou existující konkurenci, a to ať se budeme bavit o nVidii i Samsungu. Za pozornost stojí i zřídka kdy vídané použití skla, jako materiálu pro výrobu zad telefonu, což mu dodává nádech jakési exkluzivity - čtěte Potvrzeno: LG Optimus G má skleněná záda.

LG Optimus G - oficiální fotografie

Preview: LG Optimus G oficiálně, v Koreji již za měsíc

Výrobce nyní prostřednictvím svého YouTubu publikoval zajímavé video, kterým chce potencionální zákazníky, zatím pouze ty v Jižní Koreji, kde je prodej ohlášen na přelomu září a října, nalákat na svou vlajkovou loď. Pokud neovládáte angličtinu pak vězte, že ve videu uvidíte různé slogany typu "Žijeme ve světě se samými omezeními a je čas tomu učinit přítrž" či "Udělali jsme všechno, o čem jste si mysleli, že je neuskutečnitelné" apod. Tyto vpravdě PR slogany se velmi dobře poslouchají a čtou. Až reálné testování ale odhalí, jak se výrobci podařilo telefon skutečně odladit do detailu tak, aby se slogany alespoň částečně slučovaly se skutečností. Našlápnuto k tomu má rozhodně více než dobře.

LG Optimus G - teaser video

Zdroje: talkandroid.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze