Potvrzeno: LG Optimus G má skleněná záda

2

Před pár dny byl oficiálně potvrzen špičkový model Optimus G od výrobce LG, který přináší vskutku prvotřídní specifikace. Mnozí však nevěřili využitým materiálům zadního krytu, které byly zmíněny v tiskové zprávě a někteří poslali zprávu výrobci s žádostí o potvrzení informací. A ty na sebe nenechaly dlouho čekat.

Podle odpovědi je zadní strana přístroje opravdu skleněná s polarizovanou vrstvou, která přidává přístroji hodnotný pocit. Konkrétně z tiskového oddělení LG přišla následující odpvoěď:

„Zadní strana modelu Optimus G je pokryta sklem a působí různorodě v závislosti na úhlu pohledu díky unikátnímu designu Crystal Reflection, který si LG také patentovalo. Optimus G má unibody konstrukci a fotoaparát pochází z dílen LG Innotek,“ tvrdí odpověď výrobce.

TIP: Přečtěte si více o připravované vlajkové lodi Optimus G.

Jsme velmi zvědaví na povrch zadní strany v praxi, až si telefon vyzkoušíme. Nemusí to totiž vůbec vypadat špatně.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Jirka
Myslím, že jsou docela odvážní - když vidí co se děje (AppSung). Každopádně asi chápou jinak spoustu věcí. Nejspíš i onen výraz "unibody" byl použit Applem pro označení těla notebooku vyrobeného obráběním jediného kusu (hliníku). Myslím, že by Apple asi nenapadlo označovat svůj iPhone jako unibody - porotože něco jiného je jednokusové tělo celého NTB a něco jiného konstrukční chasis telefonu, na který je jak zepředu, tak i zezadu nalepeno sklo. Nechápu, co je na tom "unibody". Ti korejci mi opravdu připadají nějací divní. Hloupí být nemůžou - to by to nebyli schopni vyrobit - ale nějak vadní být musí, když nechápou základní principy západní kultury kterou se snaží aplikovat u sebe (kde hrají velkou roli vlastnická práva včetně duševního).
Petr Báša
Sakra, sakra, skleněná záda. Apple to opouští (byl to zjevně krok vedle) a LG to zavádí. Sice se mi Optimus G líbí a určitě to nebude špatná mašina, ale ta skleněna záda si mohli odpustit. Hodnotný pocit mohli dosáhnout i jinak a z praktického hlediska sklo rozhodně není ideální materiál.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze