Takto vypadá LG G Flex 2, které se představí na CESu (aktualizováno)

Zakřivené telefony byly hlavním tahákem první poloviny letošního roku, kdy se na našem trhu objevilo například LG G Flex. Zda jde o slepou vývojovou větev či nový směr, odpoví až čas. V každém případě bychom se za měsíc měli dočkat nástupce G Flex 2.

Aktualizováno 3. ledna 2015 - 1. fotografie

Na zatím nepřístupném výstavišti se některým novinářům podařilo vyfotografovat reklamu na nový telefon od LG. Vzhledem k heslu „redefining the curve“se dá očekávat, že se právě díváme na první fotografii druhé generace LG G Flex se zakřiveným (zřejmě již FULL HD) displejem.

LG G Flex 2

Původní informace z 1. prosince 2014

Na LG G Flex si jistě všichni vzpomenete. Vertikálně prohnutý telefon s šestipalcovým displejem a samoopravovacím zadním krytem. Na rozdíl od konkurenčního Samsungu Galaxy Round, se LG G Flex dostalo také na český trh. Prodejní čísla k dispozici sice nejsou, avšak jihokorejský výrobce to zřejmě nevzdává. Spekuluje se totiž o nástupci.

Připomeňte si: Recenze LG G Flex – Zahnutý kutil

Současné LG G Flex

Chystané LG G Flex 2 by mělo být o něco menší a nabídnout kvalitnější displej, než předchůdce. Podrobnější informace nicméně nejsou ani v tuto chvíli známe a to je představení takřka za dveřmi. K oficiálnímu odhalení by dle posledních informací mělo dojít 6. ledna na veletrhu CES 2015. Naše redakce se bude nacházet tradičně přímo v Las Vegas, kde se veletrh koná a můžete se tak těšit na čerstvé informace.

Zdroje: gsmarena.com, androidauthority.com

Diskuze ke článku
Andrej Michalek
Zaujíma ma skôr nástupca Xperia Z Ultra.
Daniel Kmec
Daniel Kmec
iphone flex nebude?
Strášce Galaxyje
Doufám, že Apple podá brzy patentovou žalobu za tak bezostyšné napodobování unikátního designu!
Milan
akurat vhodne pre americke rite

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze