LG G Pro 2, F70 a F90 se v ČR prodávat nebudou

4

Jihokorejské LG produkuje poměrně hodně nových zařízení, avšak ne všechna se dostanou také na náš trh. Máme pro vás proto jednu nemilou zprávu. Hned tři nedávno představené novinky u nás neuvidíme. Jde o tabletofon G Pro 2 a modely F70 a F90, které se zaměřují na sítě LTE.

Kompletní trojlístek modelů LG byl představen na únorovém veletrhu MWC 2014 v Barceloně. LG G Pro 2 se zařadil mezi velké tabletofony s 5,9palcovým displejem a výbavou spadající do vyšší třídy. Nechyběl výkonný procesor, nejnovější Android nebo podpora LTE. Bohužel se s tímto modelem vůbec nepočítá pro evropské trhy a tím pádem jej nemůžeme očekávat ani na našem trhu.

LG G Pro 2

Velmi podobný osud z našeho pohledu potká i druhou generaci modelů řady F. Taktéž v Barceloně jsme mohli vidět novinky F70 a F90. První jmenovaná nabízí 4,5palcový displej, druhá 4,7palcový displej. Pojí je podpora sítí LTE. Bohužel ani tyto dva modely se na našem trhu neobjeví. Pravděpodobně z důvodu, že sítě LTE jsou u nás i přes rozvoj stále v plenkách.

LG F70 a F90
Diskuze ke článku
tom
Kde je zdroj??? :) :)
Martin P.
Pravděpodobně z důvodu, že sítě LTE jsou u nás i přes rozvoj stále v plenkách..... ....nebo protože modely L7 II. a L9 II. jsou stejne dobré nebo lepší a LTE to nezachrání. Tedy nechtějí si tu sami sobě konkurovat.
Škoda
Škoda toho 5,9 g pro2 pre mňa ideálna veľkosť.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze