LG dnes představí vlajkovou loď G4: živě z Londýna

23

Korejské LG si představení svého nejprestižnějšího modelu pro tento rok z velké Android čtveřice nechalo jako poslední. Tradičně. Nového LG G4 se ale dočkáme už dnes v Londýně na tiskové konferenci, která začne v 17:00 středoevropského času. My u toho samozřejmě nebudeme chybět a celou akci a všechny informace o novém telefonu vám zprostředkujeme v tomto článku.

O LG G4 toho již tradičně víme mnoho. Krátkou rekapitulaci začněme těmi oficiálně potvrzenými informacemi.

Víme, že LG použije již oficiálně představený 5,5" IPS panel s QuadHD rozlišením. Fotoaparátu nebude chybět světelný objektiv f/1,8 a pokročilejší manuální nastavení všech parametrů focení. Z fotografií je možné také kromě koženě vypadající úpravy zad vyčíst i přítomnost laserového ostření.

LG G4

Další informace už jsou více či méně spekulativní. Tak například se mluví o tom, že LG nasadí pomalejší čipset Qualcomm Snapdragon 808 místo očekávané 810. Další nepotěšující zprávy hovoří o tom, že by nová G4 měla být ještě o něco dražší, než konkurent Samsung Galaxy S6, což by byla velká změna ve strategii cenotvorby. Vlajkové lodě LG vždy dokázaly zaujmout především tím, že nabídly mnohem nižší prodejní ceny oproti konkurenci.

Každopádně potvrzení nebo vyvrácení těchto spekulací se dočkáme již na dnešní tiskové konference v Londýně, která začíná v 17:00 středoevropského času. Veškeré dění z konference vám zprostředkujeme v tomto článku pomocí živé textového přenosu a pokud bude k dispozici i videopřenos, najdete ho zde později také.

Zatím si můžete pročíst podrobnější seznam spekulací o parametrech a vlastnostech LG G4 v našem starším článku: Chystané LG G4: výrobce láká novými videi (15× aktualizováno)

Diskuze ke článku
DanielKM
Těším se! Jsem zvědavej jestli bude mít cenu ho vyměnit za Flex 2
Radim
Procesor zklamání a cena 20000kc des.Číno máš velkou šanci.
rumik
Jakožto majitel G3 na G4 nepřejdu....ta cena i vzhled...spíš pomalu ale jistě začnu pokukovat k soudruhům do Číny....Něco od LENOVA by mohlo vyjít....
BerryFialak
Možná že dražší než ta s6ka bude jenom ta kožená varianta...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze