LG chystá tiskovou konferenci na 19. září v New Yorku

7

Významná média a odborná veřejnost obdrželi pozvánky na pořádanou tiskovou konferenci výrobce LG, celá paráda se odehraje ve středu 19. září v 8 hodin tamního času v New Yorku. Hlavním sloganem je "žít bez hranic". Asi všichni víme, co má výrobce za lubem. Čeká nás premiéra premiéra nové vlajkové lodi Optimusu G.

Pozvánka na tiskovou konferenci ve středu 9. září v 8 hodin tamního času

Jen pár měsíců po tom, co se do prodeje dostal LG Optimus 4X HD, se nechal prezident společnosti slyšet, že s vlajkovou lodí je nespokojen a že LG připravuje novou vlajkovou loď. Již začátkem září začínají unikat informace a promo videa, vyzdvihující klady a vlastnosti chystané vlajkové lodi. LG má jedno jisté, po představení iPhonu 5 bude podzim patřit jeho nové vlajkové lodi. Optimus G totiž nabídne kromě špičkových funkcí a množství inovací ty nejmodernější technologie. V bodech se jedná například o vylepšenou životnost baterie, "nejpokročilejší" 13 Mpx fotoaparát na světě, technologii displeje Super IPS+ HD, čtyřjádrový procesor Snapdragon APQ8064 či 2 GB paměti RAM.

LG Optimus G - jak se vám líbí nová vlajková loď?

Čtěte

Ač výrobce LG u mě za poslední roky a zejména měsíce ztratil veškeré naděje a stal se pro mě naprosto nedůvěryhodným, zejména kvůli žalostné až nulové podpoře zařízení, jsem zvědav, jak se vytáhne u Optimusu G a zda si dá záležet. Jak se vám líbí nová vlajková loď? Myslíte si, že bude Optimus G patřit v letošním roce mezi nejlepší zařízení na trhu? Překoná i Galaxy S III?

Zdroje: svetandroida.cz

Diskuze ke článku
Vlastimil
No něco podobného bych chtěl vidět u HTC teď 19.9 :)
Trey Sand
To už aby jsme telefony updatovali jednou za 1/2 roku :-D
stepo
No,a ja bych zase takhle vybavenej phone chtel videt u Sony. Ikdyz ty nove pecky predstavene v Berlíne jsou super!ale rozhodne 2GB Ram-4Jadro procák,od Qualcommu-snapdragon S4 Pro. a 2750mAh. By bylo super!tak snad si ted v Sony prectou tenhle clanek a muj komentar,a splní mi me prani.:-P
boro
Nevim proč to chcete od jinejch výrobců. LG to vypustí za 2 dny na to bude tisíc recenzí a když to bude za to stát, tak to je prostě jasná volba. A ostatní maj smůlu když se nechávají předběhnout. Když si vybiram mobil tak koukam co umí a podle toho si pak udělám soucasnej obrazek o znacce. :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze