LG a Prada vyrobí další telefon: tentokrát s Androidem

Výrobce mobilních telefonů LG a módní značkou Prada již po dlouhá léta pojí těsná spolupráce. Výsledkem jejich práce byly již dvě zařízení vyznačující se především designem, použitými materiály i samotnou exkluzivitou. Jejich třetí novinka již brzo bude sjíždět z výrobních pásů.

Takto nějak bude vypadat nejnovější generace Prada telefonu

Již v polovině roku jsme vás informovali o tom, že výrobce chystá v pořadí již třetí zařízení s označením Prada. Opět se bude jednat o stylový kousek. Prada společně s LG se budou podílet kompletním procesu vývoje telefonu. Od samotného vzhledu, přes funkční stránku až po prodejní balení. První informace hovořily o dotykovém displeji s technologií NOVA a dvoujádrovým procesoru. Zda se informace ukážou jako skutečné se brzy dozvíme. Dokonce by se tak mohlo stát začátkem prosince, kdy LG "něco" chystá. Novinkou bude i použití operačního systému, mělo by se jednat o Android. Doposud se předchozí zařízení vyznačovala pouze uživatelským "hloupým" prostředím.

Nepřehledéněte: Mobilní telefony LG: současnost a budoucnost

LG KE850 Prada - oficiální fotografie
TIP: LG KE850 Prada: přímý konkurent Apple iPhone

Co vy čtenáři? Jakou výbavu tipujete? Vlastnili jste již nebo máte zkušenosti s Pradou telefonem? Byli jste spokojeni nebo ne? Jsme zvědavi na vaše názory pod diskuzí níže.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze