Léto vám zpříjemní Pixel Tablet. Česká cena startuje pod 18 tisíci Kč

3
Léto vám zpříjemní Pixel Tablet. Česká cena startuje pod 18 tisíci Kč
Fotografie: Google
  • Naskladnění se očekává 20. července
  • K dispozici bude 128GB i 256GB varianta

Zkraje května Google představil po dlouhých 8 letech svůj další tablet, který nazval velmi prostě Pixel Tablet. Jedná se o zařízení s takřka 11" IPS displejem a procesorem Tensor G2. Nasazen je Android 13. Google přepracoval hned několik hlavních aplikací tak, aby byly dobře využitelné i na zařízeních s velkým displejem, mezi které samozřejmě tablet jednoznačně patří. Do výbavy se dostaly i dva základní 8megapixelové fotoaparáty, jeden na zadní straně, druhý na čelní straně.

Samozřejmostí je čtveřice reproduktorů po stranách a nechybí ani nezbytné piny pro připojení dalšího příslušenství. Google připravuje například možnost zasazení do většího reproduktoru pro domácí využití, případně rovněž klávesnici, kterou by mělo být možné dokoupit.


Google Pixel Tablet se podívá i na český trh, předobjednávky nyní spustil obchod Alza.cz. V jeho případě se aktuálně očekává, že k naskladnění dojde 20. července, tedy za necelý měsíc. Obchod nabídne základní variantu se 128GB úložištěm za 17 990 Kč, ale k dispozici bude i verze s 256GB pamětí, avšak již za 20 990 Kč.

Google Pixel Tablet

Rozměry258 × 169 × 8,1 mm, 493 g
DisplejTFT IPS, 10,95" (2 560 × 1 800 px)
Fotoaparát8 Mpx
ProcesorGoogle Tensor G2,
PaměťRAM: 8 GB, úložiště: 256 GB
Akumulátor8 000 mAh
Diskuze ke článku
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Čekal sem mnohém víc.
Ben Ben
Ben Ben
Tak to je úplně mega mimo. Telefony prodávají relativně v pohodě a toto?
Jan Oczkowski
Jan Oczkowski
Docela nesmysl cena. Telefon Pixel mam a ac me neskutecne vytaci ctecka otisku tak jinak je ok , ale za jeste lepsi cenu jsem si radsi vzal ipad air 5 dokonce. Celluar verzi. U konzumacniho tabletu. Mi bohate staci i to maly uloziste a m1 silicon je v tabletu az overkill

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze