Lenovo Z6 s OLED displejem je za rohem. Představí se ve čtvrtek

4× aktualizováno
4
Lenovo Z6 s OLED displejem je za rohem. Představí se ve čtvrtek
  • Po modelech Lenovo Z6 Pro a Lite by mělo dojít i na Z6 bez přídomku
  • Výrobce zveřejnil několik fotografií
  • Prozradil, že pohonem novinky bude Snapdragon 730
  • Na zadní straně budou tři fotoaparáty

Aktualizováno 1. 7. 2019

O chystaném Lenovu Z6 již víme mnohé. Nejnovější uniklá informace hovoří o tloušťce pod 8 milimetry a hmotnosti 159 gramů. Kapacita baterie se má zastavit na 4 000 mAh. Klíčové však je, že k představení dojde již 4. července, tedy tento čtvrtek.

Lenovo Z6

Aktualizováno 28. 6. 2019

Lenovo postupně odhaluje střípky výbavy. Nejnověji došlo k odhalení informací o displeji. Má se jednat o 6,39palcový OLED panel s podporou HDR10 a maximálním jasem 600 nitů. Dále byla prozrazena přítomnost čtečky otisků prstů přímo v displeji a ochrana sklíčkem Gorilla Glass. Konkrétní verze prozatím specifikována nebyla.

Lenovo Z6

Aktualizováno 27. 6. 2019

Lenovo pokračuje v poodhalování chystaného smartphonu Z6. Dnes jsme se díky zveřejněnému obrázku dozvěděli více o hlavních fotoaparátech. Budou celkem tři, přičemž hlavní snímač bude disponovat 24 megapixely. Doplní jej 8megapixelový teleobjektiv a navrch ještě 5megapixelový ultraširokoúhlý objektiv. Ve výsledku tak bude mít na těle telefonu každý fotoaparát své praktické využití.

Lenovo Z6

Aktualizováno 24. 6. 2019

O chystaném Lenovu Z6 toho prozatím příliš nevíme. Nyní se však krátce rozpovídal samotný Chang Cheng, viceprezident společnosti. Ten uvedl, že bude využívat moderní procesor Snapdragon 730 postavený na 8nm technologii. V podstatě se má jednat jen o mírně odlehčený Snapdragon 855. Základem jsou dvě jádra Kryo 470 s taktem 2,2 GHz a 6 jader s taktem 1,8 GHz. Dle Chenga by Snapdragon 730 měl být výkonnější než loňský Snapdragon 845.

Původní informace z 5. 6. 2019

Lenovo již představilo ve své vrcholné řadě Z6 hned dva telefony. Šlo o špičkový Z6 Pro a také odlehčený Z6 Lite. Přítomnost přídomků však dává tušit, že bude existovat také běžná varianta. Chang Cheng, viceprezident společnosti, to skrze weibo.com v podstatě potvrdil. Zveřejnil totiž sérii pěkných fotografií, na kterou se nejprve podívejme.

Lenovo Z6

Můžeme na nich vidět zařízení ze zadní strany v hnědé a modré variantě a s tradičně pootočeným logem Lenovo. Zajímavější je však snad viditelná prodejní krabička, na které je vidět nápis Lenovo Z6. Bohužel v tuto chvíli nejsou známé specifikace. S ohledem na kvalitní fotografie lze však vydedukovat, že je telefon v podstatě hotový a brzy by mohlo dojít k představení.

Diskuze ke článku
Vašek J.
Tady asi modely Z6 dostupný nebudou co? Škoda
Standa
Škoda že Z6Pro neni uto nás dostupný ????
Nick Cave
Lenova se už sem oficiální cestou nedostanou, v oficiální distribuci je jen Motorola

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze