Lenovo Vibe C2 je (skoro) oficiální

Motorola Moto E byla vždy řada smartphonů s Androidem, která nabízela co nejvýhodnější cenu. A i když se nyní přejmenovala na Lenovo Vibe C, nic se na tom nezměnilo. Na ruských stránkách Lenova navíc unikla poslední verze tohoto telefonu.

I když cena ještě nebyla zveřejněna, předpokládáme, že se bude jako u předchozích modelů pohybovat kolem hranice tří tisíc korun, respektive trochu nad ní. A jaké jsou změny oproti předchůdci, jehož recenzi pro vás připravujeme na nejbližší dny?

Telefon ztratil nějaké milimetry v pase a pár gramů, nijak zásadní rozdíl nečekejte. Displej poskočil o třídu výše, tedy na HD rozlišení. Změnou je rovněž i přítomnost čipsetu od Mediateku s označením MT6735P s grafikou Mali-T720. Stejná zůstává poměrně nízká hodnota RAM (1 GB) a 8 GB vnitřního úložiště. Snad se dostane do prodeje i dvojnásobně velká varianta.

Rozlišení fotoaparátů narostlo na 8 a 5 megapixelů, mnohem zásadnější je ale navýšení kapacity baterie na 2 750 mAh. Lenovo Vibe C2 přijde na trh s Androidem 6.0. Kdy přesně, na to si ještě musíme počkat.

Technické parametry Lenovo Vibe C2

Kompletní specifikace
Konstrukce143 × 71,4 × 8,5 mm, 139 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejTFT IPS, 5" (1 280 × 720 px)
Fotoaparát8 Mpx
ChipsetMediaTek 6735P, , GPU: ARM Mali-T720 MP3
PaměťRAM: 1 GB, vnitřní paměť: 8 GB, paměťové karty: microSD
Datové funkce5G: ?, LTE: ano, Wi-Fi: 802.11b/g/n, Bluetooth: 4.0, NFC: ?
Operační systémAndroid 6.0
Akumulátor2 750 mAh, bezdrátové nabíjení: ?
Dostupnost, ?

Zdroje: shop.lenovo.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze