Lenovo představilo Phab2 Pro a nové Moto Z (Force): sledujeme on-line

2

Lenovo dnes v San Franciscu pořádá velkou tiskovou konferenci, na které představí své důležité novinky. Těšit se můžeme na nové telefony Moto a také první komerčně dostupný tabletofon s technologií Project Tango od Googlu. Tiskové konference se přímo v Kalifornii účastníme a vy můžete být společně s námi u toho. Sledujte ji v tomto článku on-line.

Výroční konference Lenovo Tech World se loni konala v Pekingu, letos se výrobce výrazně přiblížil slavnému Silicon Valley v Kalifornii. V blízkém San Franciscu představí své nové mobilní novinky a možná i další produkty. Co můžeme čekat? Pravděpodobně dojde k odhalení nových modelů Moto, konkrétně Z Style a Z Play.

Lenovo TechWorld 2016

Prakticky jistou novinkou je pak představení prvního produktu, který bude mít na palubě Project Tango od Googlu. Ten jsme si vyzkoušeli na vlastní kůži v Barceloně a nyní si ho v prvním telefonu, či spíše velkém tabletofonu, budete moci koupit. Vyloučeno pak není představení dalších produktů ze stáje Lenovo, zatím však není nic potvrzeno.

Lenovo Moto Z

Tiskovou konferenci můžete sledovat on-line prostřednictvím video přenosu níže. Přímo z místa pak budeme přinášet i textové a obrazové shrnutí nejdůležitějších událostí tiskové konference.

Začínáme dnes, 9. června 2016, v 19:00 středoevropského času.

Diskuze ke článku
FooG
Hezká možná je, ale ten její hlas už nedávám...
kvok
Teda Ashton vypadá, že ten text na čtečce vidí poprvé.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze