Chystané Lenovo Moto Z nabídne zadní kryty s dalšími funkcemi

1

Řada Moto, která vznikla ještě pod původně americkou Motorolou, bude pod nový vlastníkem, kterým je čínské Lenovo, zažívat příjemný rozkvět. Unikají informace o modelu Moto Z, který by měl zaujmout speciálními kryty MotoMods.

Lenovo Moto Z
Lenovo Moto Z

Doposud platilo, že nejvýše postavené modely Motoroly nesly označení Moto X. Letošní rok by měl nicméně přinést změnu a vůdčím typem má být řada Moto Z. Podoba novinky již unikla na prvních renderech, které odhalují tři barevné kombinace. Povšimnout si můžete také nápisu Droid. Ten bude evokovat variantu pro americký trh. Známe také základní kostru výbavy. Tvořit ji bude 5,5palcový Super AMOLED displej s Quad HD rozlišením. O výkon se postará procesor Snapdragon 820 a 4GB operační paměť. Pro vaše data bude připraveno 32GB úložiště. Hlavní fotoaparát má nabídnout 13megapixelové rozlišení a optickou stabilizaci obrazu. Zklamáním však bude baterie s kapacitou pouze 2 600 mAh. Půjde zřejmě o daň za 5,2 mm tenké tělo telefonu.

TIP! Lenovo ukázalo Moto G čtvrté generace, hned ve dvou variantách

MotoMods
Speciální kryty MotoMods nabídnou další funkce

Největší zajímavostí a dost možná lákadlem však budou MotoMods. Oč se jedná? Mělo by jít o doplňující zadní kryty určené výhradně pro model Moto Z. Nasvědčuje tomu i přítomnost pinů na zadní straně telefonu. Známý únikář Evan Blass zveřejnil podobu třech krytů MotoMods a prozradil, k čemu budou dobré. Kryt úplně vlevo má modelu Moto Z přidat video projektor. Prostřední kryt nabídne reproduktory JBL a nakonec poslední známý kryt bude určen všem nadšeným fotografům, neboť bude obsahovat fotoaparát od švédské společnosti Hasselblad. Na zajímavou možnost modularity jsme velmi zvědaví. Je totiž možné, že krytu MotoMods bude nakonec mnohem více.

Zdroje: twitter.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
bodion
Vyzera ze motorole sa nejak zapacil dizajnovy jazyk povodnej Nokie, mam na mysli samozrejme hlavne modul fotoaparatu. Kazdopadne ta cierno/zlata varianta vyzera dobre

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze