Lenovo REACHit: sloučí všechny vaše cloudy do jednoho

6

Určitě vám neunikl trend využívání cloudových služeb pro přenášení a archivaci souborů. Je možné, že nemáte jenom jeden účet, ale hned několik, mezi kterými se musíte pracně přepínat. Aplikace Lenovo REACHit toto řeší pomocí sjednoceného prostředí.

OneDrive, Dropbox a Google Drive jsou asi nejpoužívanější cloudové služby. Přičtěme k tomu službu Box a máme kompletní seznam podporovaných cloudů ze strany aplikace Lenovo REACHit. Co tato aplikace umí? Vytvoříte si jeden Lenovo účet, kterým se následně přihlásíte. Poté si můžete jednoduše přidávat právě OneDrive, Dropbox, Google Drive a Box účty do jednoho centrálního hubu, ze kterého je můžete ovládat a organizovat.

TIP: Majitelé všech Chromebooků dostanou 1 TB na Google Drive zdarma

Obrázky z aplikace REACHit

Lenovo tuto aplikaci představilo na právě probíhajícím veletrhu CES 2015. Z tohoto klienta můžete přistupovat ke všem vašim souborům i je spravovat a stahovat. Bohužel nelze například otevřít obrázek na celou obrazovku nebo přehrát video, ale aplikace je v beta verzi a tato funkcionalita může přijít později. Aplikaci lze stáhnou na Android a plnohodnotný operační systém Windows. Podpora iOS má přijít brzy, ale o Windows Phone se Lenovo nezmínilo. Aplikace je samozřejmě zdarma, stejně jako Lenovo účet.

Stáhnout REACHit

Google Play (zdarma)

Zdroje: shop.lenovo.com

Diskuze ke článku
jiri srum
jiri srum
A tím všechny hesla dáte někomu v Číně :)
.....
holt daň za pohodlnost :-D
Tom
na Reach-it a na Lenovo si dejte velký pozor !!
Mám tablet Lenovo Thinkpad 8, a po úplném obnovení systému a cca 2 GB aktualizací Windows 8.1, ovladačů a programů od Lenova a antiviru, které jsem udělal včera a psaly, že už další nejsou a myslel jsem si, že je vše krásně zaktualizované.
Tak se mi dnes, když jsem tablet připojil na mobilní internet, cca po hodině běhu, najednou přišly během 5 minut SMS - vyčerpali jste 75%, pak 90% a nakonec 100% ze zakladniho objemu dat vaseho tarifu.
A když jsem zjišťoval co se proboha stalo, tak si ten hajzlik Reach-it nejen že stáhl 655MB, ale také odeslal 329 MB !!! a to nemám účet ani na jednom z těch cloudových úložišť, ani u Reach-it, ani u Lenova a vím, že jsem jim nic nepotvrzoval. Se vsadim, že někam posílal moje soukromá data z paměťové karty !!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze