Majitelé všech Chromebooků dostanou 1 TB na Google Drive zdarma

11

Pokud jste majitelem dnes stále celkem raritního Chromebooku, máte důvod jásat. Google se rozhodl dát všem stávajícím a novým majitelům Chromebooků 1TB úložiště na Google Drive zdarma po dobu dvou let.

Google vytáhnul velmi silný argument pro to, proč si koupit nový Chromebook. Ať si koupíte jakýkoliv Chromebook, Google vás odmění jedním 1 TB prostoru na Google Drive zdarm a to po dobu dvou let. Nabídka platí i pro aktuální majitele jakéhokoliv Chromebooku včetně nejlevnějších modelů, které začínají na 199 dolarech (cca 5 300 korun s DPH).

TIP: Adobe Photoshop nově i pro Chrome OS

Acer Chromebook 13
Acer Chromebook 13 – jeden z dostupných Chromebooků

To je opravdu lákavá nabídka, přihlédneme-li hlavně k faktu, že předplatné by vás samo o sobě vyšlo na 240 dolarů. Pokud tedy uvažujete o zakoupení 1TB úložiště na Google Drive, můžete si pořídit jakýkoliv Chromebook a ještě nějaké peníze ušetříte.

Zdroje: googledrive.blogspot.cz, androidpolice.com

Diskuze ke článku
Proboha
ve jmenu Otce i Syna i Ducha Svateho Amen. a zle je pryc. tfuj, tfuj

To radeji tech 5300Kc dam na charitu, nebo nakoupim jidlo do potravinove banky, ale za chromy buk zcela jiste ne e
Anonymní jméno:
Když potřebujete funkční notebook za dobrou cenu, tak je pro vás Chromebook ideální volbou. Když začínal Android, tak to taky byla tragédie a kam to dotáhli. Tak nekecejte, že jsou jsou Chromebooku špatný, kdy jste je ani neměli. PS: Jestli je 5 300,- za notebook hodně, tak to nevím, co by jsi chtěl...
Matěj Adámek
Matěj Adámek
No pokud vím, tak Microsoft ve OneDrivu ma neomezenou paměť.. Jop, ja mam na OD neomezenou.. No proste chrome os nemá nic na Windows!!
anonym
Vážení, ať si myslíte, že jsem staromilní, nejlíp je datům na disku se zálohou externí. Cokoliv lítá sem a tam, je několikanásobně odposlechnuto, prohlédnuto, prošacováno a pokud něco chystáte tak i ukradeno. Navíc platíte za přenos dat operátorovi neb providerovi. Takže - hesla, šifrovat, ukládat a zálohovat, maily a běžné cinty na volných službách, profesní a vlastní věci pěkně schované a zalepené v obálce. A pro trouby, který lašují po PC si tam nechejte pár zbytků neaktuáních, aby si mysleli, že něco ulovili. Jo, a podle vlastní zkušenosti : největší šmejdi v cizích kapsách nejsou státní instituce, ale pámbíčkáři a jejich podnikající bratři. Howgh.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze