Chystané Lenovo Moto Z Play na dalších fotografiích (aktualizováno)

Rozšíření nabídky modelů Moto Z od Lenova je s velkou pravděpodobností na spadnutí. Očekáváme příchod modelu Moto Z Play, který ve střední třídě nabídne například výkonný procesor, velkou interní paměť nebo modulárnost.

Aktualizováno 19. 8. 2016

Po dvou týdnech nám o sobě dává opět vědět model Moto Z Play od Lenova. Jsme svědky úniku několika fotografií, které poodhalují další barevnou variantu, kterou by se měla stát bílá. Ohledně výbavy se nic zásadního nedozvídáme, a stále tak platí informace zveřejněné níže v tomto článku. Pouze ohledně systému se očekává, že při zahájení prodeje bude nasazen Android 6.0.1, který by však měl být poměrně brzy nahrazen novějším Nougatem.

Lenovo Moto Z Play

Původní informace z 5. 8. 2016

Lenovo Moto

Chystaná novinka by měla stanout po boku již představených modelů Moto Z a Moto Z Force. Prozatím se o ní ví hned několik podstatných informací. Půjde o větší zařízení, za což může 5,5palcový Super AMOLED displej s Full HD rozlišením. Pod kapotou bude tepat procesor Snapdragon 625 s grafickou akcelerací Adreno 506 a 3GB operační pamětí. Radost udělá 64GB interní paměť, kterou nadále rozšíříte pomocí paměťových karet.

TIP! Právě představené Lenovo Moto Z: fotogalerie ze San Francisca

Lenovo Moto Z Play

Z uniklých fotografií můžeme odhadovat přítomnost čtečky otisků prstů pod displejem. Na zadní straně operuje 16megapixelový fotoaparát, zatímco nad displejem je 5megapixelová kamerka. U kapacity baterie se spekuluje o hodnotě mezi 3 300 mAh a 3 510 mAh. Na zádech telefonu si také lze povšimnout pinů, které by měly sloužit k připojení různých Moto Mods, jako například lepšího reproduktoru nebo fotoaparátu. Kdy bude Lenovo Moto Z Play představeno, není v tuto chvíli známo.

Zdroje: plus.google.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze