Lenovo chystá Vibe X3. Dočkáme se ho v září na veletrhu IFA

4

Na začátku tohoto roku bylo jasné, že Lenovo pracuje na nástupci modelu Vibe X2, který byl zajímavý především svým vrstveným designem. Protože nás za nějakou dobu čeká veletrh IFA 2015, vynořují se jasnější spekulace o jeho nástupci Vibe X3, který by se měl pochlubit kvalitním zpracováním a elegantním designem, tentokrát už bez efektu vrstvení.

Lenovo Vibe X3

Pokračovatel linie X zaměřené na výkon a design by se měl pochlubit 4,9palcovým FullHD displejem a procesorem Snapdragon 808 s taktem 1,8 GHz, kterému bude sekundovat 3 GB operační paměti. Úložiště o kapacitě 32 GB si budete moci rozšířit o microSD kartu.

Zadní straně by měl poté dominovat fotoaparát s 20 megapixely a přisvětlovací LED diodou a čtečka otisků prstů, která se pomalu a jistě začíná stávat běžnou součástí většiny nových telefonů vyšší střední třídy. Ani přední snímač nezůstane pozadu se 7 megapixely.

Lenovo Vibe X3 by neměl mít kupodivu funkci Dual SIM, která je u čínských výrobců běžná, ale nejspíše bude podporovat pouze jednu nano SIM kartu a podporu LTE. Jako systém poslouží Android 5.1.1 s nadstavbou Lenovo Vibe UI. Spekulace také naznačují, že by telefon mohl přijít s duálními reproduktory na přední straně a softwarem Hi-Fi 3.0 pro lepší zvukový zážitek.

Zdroje: phonearena.com, gfxbench.com, techgadgetsz.com

Diskuze ke článku
Breta
Je opravdu pěknej, teda aspon tyhle randery jsou:D. A opravdu ''jenom'' 4,9'' , nemělo by tam být 5,9'', no pokud by to bylo 4,9 tak bych o tom i přemýšlel, pač to vypadá podle rámečků. že by to mohlo být i skladný zařízení:D. Asi by mě to i přimělo k uvažování o návratu k Droidovy:D.
Standa
Zdravim, nevíte někdo jak fotit? Já chtěl fotit, ale obraz na displeji že zadní kamery byl rozmazaný (nejedná se o nejistou ruku, ale nebylo opravdu nic vidět).

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze