Lenovu unikají další telefony: Vibe S1, X3, P1 a P1 Pro

5

Lenovu se nedaří skrýt své novinky před oficiálním představením a po úniku informací o Lenovu Vibe Shot se na internet dostaly informace o dalších čtyřech modelech.

Lenovo Vibe X3
Lenovo Vibe X3

Lenovu na internet unikly informace o čtyřech nových telefonech, které by se měly dočkat oficiálního představení na veletrhu MWC 2015. Konkrétně se jedná o modely Vibe X3, Vibe S1, Vibe P1 a Vibe P1 Pro. Začněme modelem Vibe X3, což bude nejspíše nová vlajková loď společnosti. Nabídne velký 5,5palcový displej, snímač otisků prstů, stereo reproduktory s vlastními zesilovači a 20Mpx fotoaparát. Málo se ví naopak o modelu Vibe S1, který bude nejspíše zaměřen na mladé uživatele a cenově bude spadat do střední třídy. Víme jenom tolik, že bude dostupný v několika barevných provedeních.

TIP: Lenovo plánuje Android 5.0 pro 7 svých modelů ve 2. čtvrtletí

Uniklé oficiální snímky

Jednoznačně zajímavý je model P1, potažmo také P1 Pro. Základní model P1 nabídne 4 000mAh baterii, 64bitový osmijádrový čipset, 2 GB RAM, LTE a také nejnovější operační systém Android 5.0 Lollipop. P1 Pro nasazuje laťku ještě o něco výše a bude soupeřit hlavně s THL 5000, protože dostane baterii s kapacitou 5 000 mAh. Navíc obdrží také snímač otisků prstů. Oba P1 modely navíc disponují velmi rychlým nabíjením. Zdá se tedy, že Lenovo chystá na MWC 2015 velmi zajímavý zástup telefonů a společně s modelem Vibe Shot bude mít čím zaujmout.

Zdroje: phonearena.com, mxphone.net

Diskuze ke článku
mental.disease
Lenovo to myslí vážne :)
Riadna potencia. Zrejme nájdu aj svoju tvár.
miro
A cenu pre najvecsiu cinsku kopirku ziskava ... LENOVO!!!
zlava: Sony experia Z, HTC One, Iphone 6, LG G3
Václav Čížek
Václav Čížek
Jako bych tyto designy už někde viděl. :) Celkem škoda že Lenovo jen upraví nápad jiných značek. :)
vensan
parada, velka parada LENOVO len tak dalej !!! Dufam ze tam budu vsade FULL HD displeje. Momentalne najcerstvejsi vietor v mobilnom biznise !!! "Tron" sunsangu sa zacina otriasat v zakladoch a caka ho nevyhnutny pad !!!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze