K Vánocům Honor naděluje skvělé ceny smartphonů i další dárky

3
K Vánocům Honor naděluje skvělé ceny smartphonů i další dárky

Honor se rozhodl udělat svým fanouškům pořádnou radost, a proto v prosinci výrazně snižuje ceny vybraných smartphonů a naděluje také další dárky. Snížená cena se týká prémiového modelu Honor 8, ale také dostupnějších kousků Honor 6X a Honor 6A. K Honoru 9 navíc v prosinci dostanete náramek Honor Band 3.

Honor 8 v prosinci s cenou pod 7 000 Kč

Model Honor 8 v prosinci zlevňuje z 8 990 Kč na téměř neuvěřitelných 6 990 Kč. Telefon s 5,2palcovým FullHD displejem má kvalitní duální fotoaparát s rozlišením dvakrát 12 MPx. Čtečka otisků prstů v kombinaci s chytrým tlačítkem smartkey je umístěná na zadní straně telefonu. Interní paměť je velká 32 GB a můžete ji rozšířit pomocí paměťové karty. Honor 8 podporuje NFC, dualSIM a má také infraport, USB-C a funkci rychlonabíjení. Za novou cenu je k dispozici ve třech barvách: modré, černé a bílé. Honor 8 nabízí tu nejlepší výbavu a lákavý design za znatelně nižší cenu než konkurence.

Honor 9

Honor 6A v prosinci za pouhých 2 990 Kč

Honor 6A jako výjimka ve své třídě disponuje Androidem 7.0 Nougat s nadstavbou uživatelského prostředí EMUI 5.1. Za svou opravdu nízkou cenu nabízí neobvyklou výbavu včetně 5palcového displeje s HD rozlišením, 13MPx fotoaparátu doplněného 5MPx přední kamerou a interní paměti s kapacitou 16 GB nebo systému dualSIM. Honor 6A se také pyšní silnou baterií s kapacitou 3020 mAh. Model s kovovými zády je dostupný ve zlaté, stříbrné nebo šedé verzi. Honor 6A je v prosinci zlevněný z původních 3 690 Kč na neuvěřitelných 2 990 Kč. Pokud sháníte třeba první telefon pro své dítě, tohle je ideální volba.

Honor 6A

Honor 6X s duálním foťákem a čtečkou otisků prstů za 4 990 Kč

Na našem trhu jeden z nejdostupnějších smartphonů s duálním fotoaparátem a spolehlivou čtečkou otisků prstů. Zadní duální fotoaparát s rozlišením 12+2 MPx doplňuje přední 8MPx kamera. Honor 6X má 5,5palcový FullHD displej, 3GB operační a 32GB interní paměť, podporuje systém dual SIM i funkci NFC. Kovový Honor 6X je na trhu ve třech barevných provedeních – ve zlaté, šedé a stříbrné. Cena telefonu se v prosinci snižuje z původních 5 990 Kč na 4 990 Kč.

Honor 6X

K Honoru 9 chytrý náramek Honor Band 3 zdarma

Špičkový Honor 9 patří k tomu vůbec nejlepšímu, co je na trhu chytrých telefonů momentálně k dispozici. Na přední straně designového telefonu je jemný 5,15palcový FullHD displej a také bleskurychlá čtečka otisků prstů. Zadní straně kraluje kvalitní duální fotoaparát, s kombinací 12+20 MPx, videa telefon natáčí až do rozlišení 4K. 64GB interní paměť si můžete rozšířit pomocí paměťové karty. Vše doplňují USB-C, infraport, funkce rychlonabíjení, podpora dualSIM nebo NFC. K dispozici je v elegantním safírově modrém, antracitově černém nebo ledově šedém odstínu za 10 990 Kč. Honor 9 je pro všechny, kteří hledají prémiovou výbavu v té nejvyšší kvalitě.

Honor Band 3

Chytrý náramek Honor Band 3 má zabudovaný senzor měření srdečního tepu nebo krokoměr. Kromě chůze monitoruje běh a plavání, je vodotěsný až do 50 m hloubky. Po bluetooth spárování s vaším telefonem upozorňuje také na příchozí hovory, zprávy nebo ukazuje notifikace navolených aplikací, jako jsou například Facebook, Hangouts nebo Instagram. Honor Band 3 je ideálním partnerem pro váš aktivní život! Seženete ho i samostatně za 1 829 Kč.

Se svou vánoční nabídkou Honor udělá radost úplně všem. Tak co, už jste si vybrali? Nabídka platí do 31. prosince, tak si pospěšte.

Diskuze ke článku
chuck
Spiše Horor, je to správné. Mobil děs a soft sekající krize
Jana
Já jsem si včera koupila jejich nový Honor 9 lite a jsem z něho úplně nadšená, za tu cenu je výkonný a ten foťák no prostě pecka, doporučuji všem, kteří chtějí za málo peněz hodně muziky

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze