Kufr jako příslušenství k mobilu? Proč ne?

4
Kufr jako příslušenství k mobilu? Proč ne?
  • Futuristické zavazadlo má integrovanou powerbanku, bezdrátovou nabíječku i USB porty
  • Lze jej spárovat s telefonem, na dálku hlídat nebo odemykat
  • Zaujme i bytelné zpracování a speciální kolečka

Crowdfundingové kampaně jsou cennou studnicí nápadů a mnohdy si říkáte, jak jsme bez něčeho takového mohli vůbec žít. Kufrům obvykle nevěnujeme moc pozornosti, leží zaprášené ve skříni a vytahujeme je párkrát do roka při nějaké delší cestě. Kdo však častěji cestuje, ten určitě ocení, když kufr umí něco víc, než jen být schránkou na věci.

Začněme proto výbavou, která se specificky týká mobilních telefonů. Součástí SkyValetu je i integrovaná powerbanka s kapacitou 10 000 mAh, kterou můžete využít pro bezdrátové nabíjení v bočním výklopném stojánku nebo do mobilu napustit „šťávu“ prostřednictvím dvojice USB portů na horní straně.

Kufr lze spárovat s telefonem prostřednictvím Bluetooth, a vy tak můžete na dálku odemykat zámek, který splňuje standardy TSA. Kufr lze rovněž vybavit zařízením pro sledování polohy. V základu vás aplikace upozorní, že se kufr vzdálil z dosahu Bluetooth. Největší a druhý největší model jsou rovněž vybaveny vestavěnou váhou – stačí zdvihnout kufr za rukojeť a na displeji se vám ukáže hmotnost celého zavazadla.

Pokulhávat by neměla ani kvalita zpracování. Kufry SkyValet jsou vyrobeny z trvanlivého polykarbonátu. Speciální design koleček „shark wheel“ zase usnadňuje jízdu po nerovných površích.

Kufry zatím nelze koupit v běžných obchodech, dostat se k nim můžete dostat tak, že podpoříte patřičnou částkou projekt na crowdfundingovém serveru Indiegogo. Ceny začínají na 299 dolarech (okolo osmi tisíc s daněmi), prodejní cena pak má být téměř dvojnásobná. Na výběr máte ze čtyř velikostí a tří barevných zpracování. Požadovanou částku pro zahájení výroby se již podařilo vybrat, a tak první dodávky dorazí zájemcům už v dubnu.

Diskuze ke článku
R1S0
skoro 4 kilove carry on..... cisty facepalm.
Tomáš Jedno
Tomáš Jedno
Předpokládam podle vestavěný váhy, že ten kufr má bejt určenej na cestování letadlem. Jsem zvědavej, kam pak daj majitelé svoje věci, až jim ho na letišti zabaví, protože s powerbankou do letadla nemůžou.
Řezňýk
Jen si představte, jak by se s takovým kufrem usnadnilo vyšetřování případu Otýlie Vranské!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze