Konečně se ukázal. Podívejte se na design Samsungu Galaxy S23 FE

4
Konečně se ukázal. Podívejte se na design Samsungu Galaxy S23 FE
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Telefon vzhledem připomíná spíše letošní modely řady Galaxy A
  • Očekává se 6,4" AMOLED displej se 120 Hz
  • Výkon by měl obstarávat procesor Exynos 2200

Řada Galaxy S23 od Samsungu se zdá být od února kompletní, avšak zřejmě tomu tak není. Neustále se spekuluje o modelu Galaxy S23 FE, který by měl nakopnout vlažné prodeje v posledních měsících. Díky smartprix.com se nyní můžeme podívat, jak bude pravděpodobně Galaxy S23 FE vypadat.

Pravděpodobná podoba Samsungu Galaxy S23 FE

Vzhledově novinka zřejmě příliš nenadchne. Jak můžete vidět, její design jakoby z oka vypadl Galaxy A54. Ostatně rozměry tomu rovněž odpovídají, činí 158 × 76,3 × 8,2 milimetrů. Nevzhledné jsou zejména velké rámečky kolem displeje, které bychom v řadě Galaxy S opravdu neradi viděli.

Dle dostupných spekulací by měl být telefon osazen 6,4" AMOLED displejem s Full HD+ rozlišením a 120Hz obnovovací frekvencí. O chod zařízení se zřejmě postará procesor Exynos 2200 a baterii o kapacitě 4 500 mAh nabijete až 25 W. Lze předpokládat, že nebude chybět bezdrátové nabíjení a zvýšená odolnost. Představení telefonu se očekává každým týdnem.

Diskuze ke článku
Ben Ben
Ben Ben
Nevím no. Exynos bych ještě překousnul za nižší cenu. Ve větším telefonu by to nemuselo být špatné. Ale k tomu ty rámečky? Vždy to je downgrade jak prase proti S21 FE... nevím kolik bude stát a co k tomu bude dávat Samsung ale zatím to vypadá, že to bude pěknej odpad...
Standa Jandečka
Standa Jandečka
Recyklace součástek.....Ač mám Samsung od Omnia 2, a pak S2 a výše, tak mi připadá, že začíná ztrácet. Kupoval jsem ho vždy kvůli foťákům. Teď mám S10noteplus, ale srovnal jsem foťky s Asus 5Z ( taky dedeček) a to byl mobil za polovinu ceny a fotí velmi dobře . Natož teď ti noví Číňané.....
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Naposledy upraveno: 28. 6. 2023 20:12
By mě zajímalo proč tomu říkají stále FE jako Fan Edition.. Tenhle název byl proto protože se Samsung ptal lidí co by chtěli změnit a mít to u FE edici proto byla S20 FE lepší než klasická S20, S21 FE to už bylo ještě lepší, ale teď to jde s tou edici do kopru..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze