Prodeje Samsungů klesají. Situaci má zachránit Galaxy S23 FE

10
Prodeje Samsungů klesají. Situaci má zachránit Galaxy S23 FE
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Ve 2. čtvrtletí klesly prodeje řady Galaxy S23 o zhruba 20 %
  • Samsung údajně hodlá uspíšit uvedení Galaxy S23 FE
  • K představení by mohlo dojít možná již v červnu

Dle informací @Tech_Reve je Samsung hrubě nespokojen s prodeji vlajkových modelů řady Galaxy S23. Ve druhém čtvrtletí letošního roku, tedy v období od dubna do června, dojde údajně ke 20% poklesu prodejů ve srovnání se stejným obdobím loni u řady Galaxy S22. Pravý důvod není přesně znám, hovoří se však o tom, že zákazníci si novinky letošního roku zakoupili již v prvním čtvrtletí.

Vlažné prodeje bude chtít Samsung samozřejmě co nejdříve oživit. K tomu má posloužit jedna novinka, o které se již delší měsíce hovoří. Nyní by měl nadejít ten správný čas pro Galaxy S23 FE, tedy model, který nabídne hlavní přednosti letošní řady, avšak za dostupnější cenu. Stejně jako se o to snažili předchůdci v podobě Galaxy S20 FE a Galaxy S21 FE.

Pokud by se spekulace potvrdily, měl by jihokorejský výrobce vyrukovat s Galaxy S23 FE poměrně brzy. Údajně ještě před velkým představením ohebných a dalších nových modelů na sklonku července. Ve hře je tak představení zkraje července, případně ještě v červnu letošního roku.

Diskuze ke článku
Petr Paulika
Petr Paulika
Chce to slevy, slevy a ještě do třetice slevy.
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
:D Není dlouho kdy byl článek že S23 překovává S22 sérii jak nic :D a teď bída? A S22 2023 To má jako zachránit s tím nejhorším CPU a podstatě stejnou cenou jako S22 nebo možná i S23 :D
Pc Wifi
Pc Wifi
no tak schvalne esi bude smysl na nej jit z 21FE :o) pockam tak do vanoc, az si to sedne ty osklivy uvodni ceny a pak si hodim mincí :o)
Jaroslav Paleček
Jaroslav Paleček
Nevíte jestli se vrátí slot na SD kartu? Samsung ho zrušil u svých vlajek, teď i u vyšších Áček. Proč? Vždyť vyrábí ty nejlepší SD karty, mimo jiné do bezpečnostních kamer.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze