Konečně opravdu velká baterie, pro chystané Vivo Y300 Pro bude výdrž důležitá

Konečně opravdu velká baterie, pro chystané Vivo Y300 Pro bude výdrž důležitá
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Baterie nabídne mít kapacitu 6 500 mAh
  • Displej bude ze všech stran zakřivený
  • Přesto má být mobil tenký a nabídne 80W nabíjení

Vivo hodlá poměrně zásadně rozčeřit vody střední třídy a na sociální síti Weibo informuje o novince, kterou představí již za pár dní.

Informaci přinesl samotný prezident společnosti Vivo, Jia Jingdong, který se o chystaném modelu Y300 Pro i podrobně rozepsal. Hlavní myšlenkou je přinést funkce vlajkových modelů do střední třídy. Řada Y je totiž například na čínském trhu vůbec nejprodávanější z nabídky Viva.

Vivo Y300 Pro

Kromě informací jsme se dočkali zveřejnění i několika reklamních obrázků, které zčásti prozrazují podobu Viva Y300 Pro. Můžeme spatřit zakřivený displej na každé straně s jasem dosahujícím 5 000 nitů. Ze špičkových telefonů Vivo si model Y300 Pro přebírá moderní silikon-uhlíkovou baterii, která poskytne silně nadprůměrnou kapacitu 6 500 mAh. Díky nové technologii baterie se podařilo udržet malou tloušťku, která činí pouhých 7,69 milimetru, a potěší i podpora rychlého 80W drátového nabíjení. K tomu výrobce přidává podporu reverzního nabíjení a uvádí, že baterie si svou kapacitu udrží až 5 let při běžném používání.

Chystané Vivo Y300 Pro má být také prachotěsné a odolné vůči dešti v jakémkoliv počasí. Z toho lze těžko vyčíst, jaký stupeň krytí výrobce nakonec nasadí, ale lze odhadovat, že půjde minimálně o IP65. Zajímavě vypadá opravdu velký kruhový modul s fotoaparáty s prstencem. Hlavní snímač bude mít 50 megapixelů, zatímco čelní kamerka pořídí 32megapixelové selfies.

Kompletní představení Viva Y300 Pro proběhne 5. září, tedy příští čtvrtek. Zpočátku bude mobil určen pro čínský trh a prozatím je těžké říci, kdy se novinka případně dostane i do dalších regionů.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze