Redmi Note 14 Pro by mělo podporovat až 90W nabíjení

aktualizováno
Redmi Note 14 Pro by mělo podporovat až 90W nabíjení
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Výrobce přepracuje fotomodul na zadní straně
  • Nově by měl připomínat elipsu
  • Chystaná řada by mohla vypadat ještě dospěleji

Aktualizováno 22. 8. 2024

Jak upozornil mysmartprice.com, Redmi Note 14 Pro bylo právě certifikováno úřadem 3C v Číně. Díky tomu víme, že by mobil mohl podporovat 90W rychlé kabelové nabíjení (viz screen z úřadu přiložený v příspěvku ze sociální sítě X níže). To by znamenalo pěkný nárůst oproti 67 W u předchůdce v podobě Redmi Note 13 Pro.


Původní zpráva z 16. 8. 2024

Xiaomi chystá po několika letech zásadní revizi vzhledu svých klíčových telefonů ve střední třídě, které jsou začleněny do řady Redmi Note. Naznačují to informace serveru techboilers.com, který sdílel ukázkový render, jak by mohl vypadat model Redmi Note 14.

Xiaomi Redmi Note 14 Pro
Možná podoba Xiaomi Redmi Note 14 Pro

Můžeme vidět, že hlavní změny se odehrají na zádech telefonu. Xiaomi patrně výrazně přepracuje modul pro fotoaparáty. Ten již nebude mít prostor u jednoho z rohů, ale přemístí se více do středu a dostane elipsovitý tvar. Pokud skutečně hledíme na Redmi Note 14 Pro, lze na něm rozpoznat trojici objektivů, což je vcelku očekávané. Další varianty samozřejmě mohou mít rozdílné fotoaparáty a ve výsledku i jejich počet. Pojítkem by však měl být právě design modulu.

Současná generace Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G

Prozatím není příliš známo ohledně výbavy. Spekuluje se však, že výkon by měl této řadě primárně dodávat solidní procesor Snapdragon 7s Gen 3 a displej s 1,5K rozlišením. Premiéra této řady by mohla proběhnout na sklonku letošního roku, případně začátkem roku 2025.

Diskuze ke článku
lendelos
lendelos
vsetko lepsie ako sucasna generacia - ta vyzera ako plastova hracka pre deti...
Damara226
Damara226
Hlavně aby to netrčelo půl cm z těch zad a nebyly ostré hrany
Pc Wifi
Pc Wifi
ty zada to je proste spatne... kreativita sla na dovolenou, tak to nekdo nejak zpaplal.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze