iPhone X Plus by měl mít historicky největší baterii i displej ze všech iPhonů

aktualizováno
57
iPhone X Plus by měl mít historicky největší baterii i displej ze všech iPhonů
  • iPhone X Plus by mohl stát o 100 dolarů více než klasický model
  • iPhone X svou cenu pravděpodobně zachová

Aktualizováno 10. 5. 2018 17:00

Společnost Macotakara přichází s poměrně zajímavou zprávou. Chystaný iPhone X Plus by měl mít podle ní stejné rozměry jako současný iPhone 8 Plus (tedy i 7 Plus a 6s Plus) a přitom by měl mít ještě o palec větší displej, který doplní výřez s Face ID a ostatními technologiemi. Face ID by mimochodem mělo dostat aktualizaci a zvládnout rozeznat tvář i když budete iPhone držet na šířku. Poslední informace, se kterou Macotakara přišla, se týká velikosti baterie, jež by na poměry Applu měla disponovat poměrně vysokou kapacitou 3 300 mAh, což je největší hodnota, kterou kdy u iPhonu uvidíme.

Původní informace z 23. 3. 2018 15:58

Není žádným velkým tajemstvím, že Apple letos v září představí hned tři nové telefony. Mělo by se jednat o levnější variantu iPhonu X s LCD displejem, dále o aktualizovaný iPhone X a o jeho většího bratra iPhone X Plus. Dá se předpokládat, že Apple bude prodávat iPhone X za stejnou cenu jako doposud. Tudíž 999 dolarů za základní model a 1 149 dolarů za ten, který má větší úložiště. A jaká bude cena iPhonu X Plus?

iphone x plus

Variant je skutečně mnoho, avšak nejpravděpodobněji se zatím jeví 100 dolarový příplatek (v Česku jsou to 3 tisíce korun), jako je tomu u iPhonů 8 a 8 Plus. To by znamenalo, že iPhone X Plus bude stát v základu 1 099 dolarů a model s větším úložištěm 1 249 dolarů. Pokud bude skutečně Plus verze pouze větším iPhonem X se stejnými parametry a funkcemi, pak je přirážka 100 dolarů přiměřená.

Zdroj: fool.com

Diskuze ke článku
Xwert Is
Xwert Is
Naposledy upraveno: 23. 3. 2018 17:23
Neuveriteľné toto isté robila Nokia roky a ľudia jej to žrali... Nuž môžeme čakať ďalšie zdražovanie lebo keď dvíha ceny Apple robia to všetci...Aj keď by to malo byť naopak keďže inovácií je čoraz menej a menej...
FantomasMan
FantomasMan
Dle mého je cena IPX mimo realitu. A je to vidieť aj na aktuálnych predajoch. Áno na začiatku to bolo supéer tak ako každý rok. Ale Geekovia sa minuly a normálny ľudia nechodia. A pokiaľ Apple cenu nezníži ani neprídu.
Koleso
Predstava ze sa mi telefon bude odomikat kedy on uzna za vhodne ma desi ....teraz sa len dotknem home button a je to ...super rychle ..face id je fake funkcia ...kto vie na co je to dobre ked to naozaj neni rychlejsie ani spolahlivejsie...nakoniec ostanem pri iphone 8+ dalsie 3 roky minimalne ...
Peter
Ta aktualizácia, že rozpozná tvár na šírku, či čo to spomínate, to je iba na nové Xka 2018, alebo tu aktualizáciu dostane aj Xko 2017 v podobe softverovej aktualizácie?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze