Apple údajně chystá „ořezaný“ iPhone, který se má stát velkým hitem

16
Apple údajně chystá „ořezaný“ iPhone, který se má stát velkým hitem
  • Podle jednoho z nejuznávanějších analytiků představí Apple letos ořezaný iPhone
  • Prodat by se ho mělo až 100 milionů kusů

Jeden z nejuznávanějších analytiků společnosti KGI Securities, Ming-Chi Kuo, předpovídá Applu slibnou budoucnost a dobré prodeje. Na rozdíl od současné vlajkové lodi, iPhonu X, se má nový telefon prodávat mnohem lépe. Kuo na září předpovídá představení až tří nových iPhonů. Mezi ně se zařadí pochopitelně nástupce iPhonu X, iPhone X Plus, který má nabídnout úhlopříčku 6,5 palce a nový iPhone s o něco chudší výbavou.

Dá se očekávat, že nadcházející iPhony budou opět velice drahé, ale Apple pravděpodobně nabídne i levnější verzi. Má mít LCD displej s úhlopříčkou 6,1 palce a bezrámečkový panel. Chybět nebude ani typický výřez a odemykání telefonu pomocí Face ID. Naopak fotoaparát by měl zůstat stejný jako u iPhonu 8 a RAM by měla být „pouze“ 3GB, přičemž dražší iPhony dostanou 4 GB.

Apple iPhone X

Cena by se měla pohybovat mezi 700 až 800 dolary (v přepočtu přibližně 17 až 19,5 tisíce korun s daní). Kuo tvrdí, že by právě tento model měl být tím nejprodávanějším iPhonem vůbec a prodat by se ho mělo okolo 100 milionů kusů.

Zdroj: appleinsider.com

Diskuze ke článku
Lukáš
Bylo by to logické, osmička už svého nástupce snad mít ani nemůže, takže zbývá jedině model X a jeho levnější derivát.
Blue Sun
Blue Sun
Podle nadpisu by člověk řekl, že představí skutečně levný model, ale oni vlastně jen dají do těla X pár prvků z osmičky...
samo
To by Bolo dobre
Petr
Fail je, že ten telefón orežú ako to pôjde, jeden fotoaparát, isto len 2GB RAM, LCD displej bez 3D touch a čo ja viem čo ešte (možno dokonca aj A11 chipset tam dajú, pričom zvyšné budú mať A12) a cenu nastavia ľudových 800€ - však lacnejší iPhone X, takže z toho spravia šunt, za vysokú cenu. V minulosti za za danú cenu predávali TOP modely a nielen takéto "orezaniny" ale ľudia im na to skočia, veď výrez v displeji je teraz IN a cool :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze