Koala Phone Launcher pro seniory je dnes a zítra k dispozici se slevou

Na 1. říjen připadá Mezinárodní den seniorů a v této souvislosti se rozhodla Koala Phone dočasně zlevnit svůj speciální launcher určený právě starším lidem. Ten nabízí větší font, upravené prostředí a zaměření pouze na základní funkce.

Koala Phone Launcher

Starší lidé mají mnohdy problém nové telefony ovládat. Dotykové ovládání je složitější než běžná tlačítka, nehledě na to, že často jsou popisky v prostředí na současných telefonech příliš malé. Všechny tyto překážky se snaží řešit, alespoň co se telefonů s Androidem týká, Koala Phone Launcher. Nabízí upravené prostředí s opravdu velkým fontem a možnosti zvolit si jednu ze sedmi základních barev. Důraz je kladen na přehlednost a rychlý přístup k základním funkcím. Mezi ty se řadí telefonování, kde nechybí velké náhledy kontaktů s fotografií, psaní zpráv, budík, galerie obrázků a svítilna. Další pokročilejší aplikace jsou pak skryty v menu. Pohodlné by mělo být i psaní a to díky opravdu velkým klávesám.

Koala Phone Launcher

Koala Phone Launcher najdete standardně v obchodě Google Play, kde se prodává za 125 Kč, avšak dnes a zítra, právě při příležitosti Mezinárodního dne seniorů, je aplikována sleva a dočasná cena klesla na 31,25 Kč. Máte možnost si navíc launcher bezplatně vyzkoušet. V obchodě kromě verze GOLD najdete také sedmidenní trial verzi.

Stáhnout Koala Phone Launcher

Google Play Google Play (zdarma)

Zdroj: Tisková zpráva Koala Phone

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze