Karty Google Now budou chytřejší, integrují aplikace třetích stran

4

Chytré karty Google Now se staly součástí přístrojů s operačním systémem už od verze 4.1 Jelly Bean a neustále se zdokonalují. Přidávají se nové funkce, lehce se pozměňuje design a nově Google integruje také podporu aplikací třetích stran. Záleží tedy pouze na vývojářích, jak s přidělenými právy naloží.

Nepřehlédněte:

Google Now jsou chytré karty, které zobrazují důležité informace o okolí, o počasí, zobrazují údaje z kalendáře, umí upozornit na to, abyste vystoupili z MHD nebo vás například upozorní na odlétající letadlo. To všechno už známe, Google ale s vývojem chytrých karet rozhodně nezaspal, novinkou je možnost integrace aplikací třetích stran, které budou moci chytrých karet využívat také.

Google Now podporované apliakce

Díky integraci se tak můžeme těšit například na propojení s aplikací eBay, TripAdvisor, Runastic, AirBnb nebo si budete moci prohlédnout výsledky rozpoznávání aplikace Shazam. To vše bez toho, aniž byste museli chytré karty Google Now opustit. Kompletní seznam podporovaných aplikací je opravdu rozsáhlý a téměř s jistotou můžeme říci, že další budou postupně přibývat.

Zdroje: google.com

Diskuze ke článku
Ari An
Ari An
Používám každý den, samozřejmě s nastavenou angličtinou. Dostávám upozornění na nové seriály, obsah v Play Store, vybrané články z různých stránek, dále pak v autě hlasem ovládám hudbu, občas zavolám a dávám si upomínky.. Takže ano, pro obyčejného člověka to využití má
Maty
Za celou dobu existence chytrých karet jsem je nevyužil ani jednou. Není v nich absolutně nic co by se dalo pro obyčejného člověka využít.
Marko Jung
Marko Jung
Já sem to nevyužil ani jednou. Pro mě zbytečné.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze