Google Now dostává novou funkci: upozorní, že je nutné vystoupit

5

Google Now nemusíme podrobně představovat. Tento šikovný a velmi často aktualizovaný pomocník zařízení s operačním systémem Android opět po určité době dostává novou a zajímavou funkci. Ta vás upozorní, že je čas vystoupit z MHD.

Nepřehlédněte:

Google Now dostává novou funkci

Čas od času to zažije každý, kdo cestuje MHD. Místo toho, abychom se soustředili na zastávku, ke které směřujeme, děláme cokoliv jiného a zastávku přejedeme. A v případě, že spěcháte, se nejedná o nic příjemného. Právě pro zamezení takových problémů tu je nová funkce Google Now, která vás upozorní na to, že je čas vystoupit.

Google Now podle vaší polohy pozná, kde jste, pak už stačí pouze snadný „výpočet“ a Google Now informuje, kdy se pomocí MHD (prostředek, který nejčastěji využíváte k přepravě, vyplníte v nastavení) na dané místo dostanete (kupříkladu třeba zastávka, poblíž které pracujete). U dané trasy pak Google Now nově nabídne možnost aktivovat upozornění, a to pomocí symbolu budíku. Upozornění můžete také snadno zrušit, a to opětovným stiskem tohoto tlačítka.

Nová funkce Google Now – upozorní, kdy máte vystoupit

Nová funkce však prozatím není dostupná všude, přiložený screenshot je z Nizozemska. Funkce však bude uvolňována postupně i v dalších zemích, nezbývá tedy než čekat.

Zdroje: androidpolice.com

Diskuze ke článku
Pavel K.
Skvělá funkce pokud jsem pětileté dítě nebo retard :D
Kuba Jílek
Kuba Jílek
Hodí se to hlavně když jste v neznámém městě třeba v cizině. Ale docela by mě zajímalo jestli to bude fungovat v menších městech hlavně tady v ČR.
nelinčujte mne
Chci se zeptat musí se tyto nové funkce někde v chytrých kartách od Googlu aktivovat, nebo tam do nastavení skočí automaticky? Jedná se mi třeba o to jak si pamatuje polohu mého auta když z něho vystoupim, nebo to v ČR taky ještě nefunguje, díky.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze