Google Now vyhledá náhradní let a doporučí zajímavá místa v okolí

Chytré karty Google Now se neustále vyvíjejí a především v zahraničí již oplývají nepřeberným množství různých funkcí. Nově Google přidal automatické vyhledání alternativních letů a také zajímavá místa v okolí, kde se právě nacházíte.

První novinka se týká plánování vašich cest letadlem. Karta s informací o vašem odletu byla k dispozici již nyní, avšak ta jen informovala a upozorňovala o čase odletu. Snadno však může nastat situace, kdy má váš let zpoždění či je dokonce z jakýchkoliv důvodů zcela zrušen nebo odložen. V ten moment bude většina z nás řešit, jak se do své cílové destinace dostat. Google Now nyní umí vyhledávat alternativní spoje a následně vám je formou karty nabídnout. Vše navíc udělá automaticky při zjištění, že váš let je výrazně zpožděn nebo zrušen.

Google Now

Další inovací pro Google Now je integrace funkce Field Trip mezi chytré karty. Ta vám nabídne zajímavá místa ve vašem okolí k prozkoumání. Samozřejmě se neomezí jen na suché doporučení, ale nabídne mnoho fotografií a dalších doplňujících informací. Obě novinky jsou již nyní k dispozici v Google Now pro Android. Verze pro iOS se inovací dočká zřejmě o něco později.

Google Now

Stáhnout Google Now

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: slashgear.com, slashgear.com, androidcommunity.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze