Kam na večeři? S plánováním vám nově pomohou Google Mapy

3
Kam na večeři? S plánováním vám nově pomohou Google Mapy
  • Vybrat vhodné místo pro skupinu více lidí nemusí být vždy snadné
  • Hromadné plánování vám nyní zprostředkují Google Mapy

Google přidal do svých Map další novou funkci, kterou lze označit za poměrně užitečnou. Jistě se vám již někdy stalo, že jste se svými přáteli řešili, kam zajdete na večeři, oběd či skleničku po práci. Čím více lidí, tím více chutí, o tom není žádný pochyb. Domlouvat jednotlivá místa tak může být často zdlouhavé. A právě v tomto bodě by Google Mapy byly rády nápomocné.

Hromadné plánování lokalit

Skrze aplikaci si jednoduše vyhledáte restaurace ve vašem okolí, či kdekoliv jinde. Na podniku, který vám přijde sympatický, přidržíte prst a vložíte do jej do výběru, jenž se objeví v podobě malé bubliny. Stejným způsobem můžete přidat kolik míst jen chcete. Netřeba asi dodávat, že nemusí jít jen o stravovací zařízení. Následně výběr zkompletujete a určítě, komu a skrze jakou aplikaci jej hodláte sdílet. Vaši přátele následně obdrží odkaz, který se jim otevře v Google Mapách a vidí vaše návrhy. Jednoduše mohou hlasovat, jaké místo preferují oni, případně místa přidávat. Velmi snadno a rychle by tak mělo dojít k názorové shodě.

Nová funkce je dostupná v aplikacích pro Android a iOS již v tuto chvíli. Stačí mít nejnovější běžně dostupnou verzi aplikace Google Mapy.

Stáhnout Google Mapy

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Offečka Jablečna
voni se droijdaři nedokážou bez founu ani nažrat, až jim google vypne servry tak si budou žrát svoje vlastní lejna

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze