Kaktus slaví 10. narozeniny. Všem zákazníkům nadělí 24 hodin neomezených dat

5
Kaktus slaví 10. narozeniny. Všem zákazníkům nadělí 24 hodin neomezených dat
Fotografie: Pixabay
  • Balíček neomezených dat si můžete aktivovat kdykoliv během dneška
  • Platit bude 24 hodin od aktivace

Virtuální operátor Kaktus fungující v síti českého T-Mobile poskytuje svoje služby již 10 let. Pozornost získal hlavně díky převádění volných jednotek z balíčků do dalších měsíců i na předplacenkách a také možností konzumovat jeho nabídku prakticky za polovinu, pokud využijete akce zvané „dobíječka“. V těch totiž operátor přidá 100 % k vaší dobíjené částce, pokud nepřekročila 500 Kč.

Virtuální operátor Kaktus

Operátor Kaktus začal své služby na českém trhu nabízet 8. října 2013, avšak pro účely marketingové akce k 10. narozeninám si oslavu ponechal na zapamatovatelné datum 10. 10., což je dnes. Všem svým zákazníkům nabízí možnost zapnout si zcela neomezená data. Aktivaci je nezbytné provést v mobilní aplikaci, a to nejpozději do 23:59 hodin dnešního dne. Jakmile aktivaci uskutečníte, získáte neomezená data na dalších 24 hodin. Je nutné dodat, že neomezená jsou pouze v České republice, v rámci EU můžete využít jen 3,5 GB.


Pakliže si brousíte zuby na stahování vysokých porcí dat, je nutné zmínit, že si Kaktus v oficiálních podrobnostech vyhrazuje právo podmínky akce měnit i během jejího dnešního trvání, což teoreticky může znamenat i nějaký pomyslný strop na stažení dat.

Diskuze ke článku
Pc Wifi
Pc Wifi
to je solidni wtf... kdyby aspon 24 dnu... :-/ s kaktusem je radost resit pripadne trable, FCB a nebo jen nejaky chat, kde nekdo odpovida v ramci desitek minut az hodin... to clovek ale pozna az s problemy az je bude muset resit.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze