K Samsungu se připojí Fujitsu a NEC: vyrobí telefon s Tizenem

5

Nejspíše v letošním roce se na poli operačních systému nový hráč, který si říká Tizen. Ten má na svědomí Samsung, avšak telefony s ním mají v plánu i další výrobci.

Jihokorejský Samsungu by měl první telefon s operačním systémem Tizen představit už v tomto roce. Nezůstane však jediným výrobcem telefonů s tímto systémem. Již dříve se spekulovalo také o HTC. Mnohem reálněji se však jeví dvojice japonských výrobců. Své plány na zařízení s OS Tizen potvrdilo Fujitsu a NEC.

Čtěte také: Potvrzeno: Samsung letos konečně plánuje nové modely s OS Tizen

Prostředí OS Tizen 2.0

Jejich zařízení se však objeví až v průběhu příštího roku. Výše si můžete prohlédnout také podobu operačního systému Tizen 2.0. Nejde sice o zcela finální podobu, nicméně konečný vzhled prostředí se zřejmě už příliš odlišovat nebude. Jak vidíte budoucnost Tizenu vy? Dokáže jej Samsung protlačit nebo půjde o okrajový systém?

Zdroje: unwiredview.com

Diskuze ke článku
monča
hnus velebnosti. to dělali děti ?
Roman
Příde mi to jako Android jenom jíné ikony, jaký je rozdíl?
jan
Ja už to ani neřešim, jak to bude vypadat protože dneska je se chystá takovejch os např. Firefox nebo Sailfish os od Jolli a podle mě do tý doby než se dovyvinou tyhle ty OSy tak už si na ně už nikdo ani nevzpomene.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze