K novým telefonům Honor nyní získáte selfie tyč zdarma

3

Pokud jste doslova podlehli nové módní vlně zvané selfies, jistě jste již zaznamenali i nový druh příslušenství, kterým se stala selfie tyč. Pomocí té pořídíte snadno selfie s více přáteli. Tu nyní zdarma dostanete ke každému telefonu Honor.

Honor

Mobilní telefony už dávno neslouží pouze k telefonování. Běžně se s nimi také pořizují fotografie a od loňského roku se do permanence dostaly také čelní kamerky. Ty ačkoliv mnohdy dosahují jen nevalných kvalit, jsou využívány pro tvorbu tzv. selfies, tedy prostých autoportrétů, na kterých hrají prim především lidé. Pořízení těchto snímků není nejjednodušší, a tak často výrobci připravují speciální režimy přímo v aplikaci fotoaparátu. Nadšeným tvořitelům selfies může přijít vhod také příslušenství v podobě selfie tyče, na které se nachází tlačítko spouště.

A právě selfie tyč se rozhodla ke svým telefonům nadělovat v rámci promo akce značka Honor. Celá akce již probíhá a její ukončení je plánováno na pondělí 19. října, případně bude akce prodloužena do vyprodání zásob. Jedinou podmínkou k získání selfie tyče je, zakoupit telefon Honor u jednoho z partnerů. Mezi ně se řadí Alza.cz, CZC.cz, Datart, Electroworld, Mall.cz, Mobil pohotovost, Smarty.cz a T-Mobile.

TIP! Recenze Honor 7 – Nová mrštná štika

Honor 7 – videopohled

Zdroj: Tisková zpráva Honor

Diskuze ke článku
Miroslav Pelej
Miroslav Pelej
Tyč at si nechají a raději zlevní , pak ho koupím
Strášce Galaxyje
Nechá se to použít jako teleskop pro sebeobranu? Doba je zlá...
Vepřové játro
V tom případě si Honor nekoupím... :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze