Jelly Bean pro Galaxy S II je za dveřmi, unikla testovací verze

17

Na internetu se objevila testovací ROM pro Galaxy S II, která obsahuje očekávanou verzi Androidu Jelly Bean 4.1.2. Samsung již dříve avizoval, že Galaxy S II obdrží aktualizaci na tento systém v listopadu letošního roku. Pokud vše dobře dopadne, s největší pravděpodobností se tento měsíc dočkáme oficiální aktualizace.

Samsung Galaxy S II - oficiální fotografie

Samsung plní své sliby a pracuje na vývoji aktualizace, která ponese Android Jelly Bean. Již dříve jsme informovali o tom, že Galaxy S II spolu se Samsungem Galaxy Advance se této aktualizace dočkají v listopadu. Nyní netrpělivé majitele Galaxy S II potěší uniklá testovací ROM obsahující Android 4.1.2 s označením I9100XXLSJ.

Screenshoty z prezentace tiskové konference o představení Androidu 4.1 JB

TIP: Nový Android 4.1 Jelly Bean představen: shrnutí novinek

Pokud se během testování neobjeví žádné výraznější nedostatky a problémy, mohla by být ze strany Samsungu uvolněna finální verze softwaru ke konci měsíce listopadu. Co přináší nová testovací ROM? Obrovské množství změn. Mezi ty nejočekávanější bude patřit navýšení výkonu díky Project Butteru, vylepšené notifikace či Google Now. Mezi bonusové novinky pak patří implementace nejnovější nadstavby TouchWiz Nature UX. Dále to budou i nové chytré funkce jako Direct Call, Smart Stay nebo Pop up Play. Starý kalendář byl nahrazen propracovaným S Plannerem (S Plánovač), nechybí ani AllShare Play či Group Cast, potěší také přehledný správce souborů. Do věčných lovišť se odebere i stará galerie obrázků, kterou nahradí novější galerie, kterou již můžeme vidět u nové vlajkové lodi Galaxy S III či u Note II.

Screenshoty z testovací ROM s Jelly Beanem pod kapotou

Výrobce v očích uživatelů jistě stoupne na popularitě. Rok a půl staré zařízení dostane o dvě generace novější verzi Androidu, navíc s funkcemi dnešních nejlepších zařízení Samsungu. Jakmile dojde k oficiálnímu uvolnění aktualizace na Android Jelly Bean, připravíme detailní článek o novinkách a změnách, které nový software přinese. Mějte na paměti, že se zatím jedná o testovací verzi, která může obsahovat různé vady.

Screenshoty z nové verze

Díky našemu čtenáři Marku Prajslerovi, kterému tímto děkujeme, vám můžeme přinést také první screenshoty z Galaxy S II po aktualizaci na Jelly Bean.

Screenshoty ze Samsungu Galaxy S II po aktualizaci na Jelly Bean

Zdroje: sammobile.com

Diskuze ke článku
Tomáš SVK
Myslíte že takto to bude vyzerať aj na mojom Galaxy ACE 2 ? :)
Alamander
Běhá krásně, jen mě mrzí, že telefon nemá právě efekt vodní hladiny...al Ale jinak velké + Samsungu...
honos11
Doufam ze to bude takto vypadat na mem SGS Advance :)
Sebo
malo by to byť aj na Ace 2 :)... len škoda tej vodnej hladiny... ale inak sa veľmi veľmi teším

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze