Jeden displej je málo a dva také? Tak proč tam nedat tři

4
Jeden displej je málo a dva také? Tak proč tam nedat tři
  • Podaný patent vypadá jako smartphone
  • Kovová osa však spojuje tři displeje

Obvykle platí, že jeden telefon se rovná jeden displej. Během historie se tu a tam objeví koncept, který pracuje se dvěma. Minulosti to byly například komunikátory od Nokie, v současnosti pak takový přístup používá Nubia.

Samsung patent

Když můžete mít displeje dva, tak proč se omezovat a nedat tam rovnou tři? Tak nějak uvažovali inženýři Samsungu, kteří u Korejského úřadu pro duševní vlastnictví podali patent, o kterém informuje letsgodigital.org. V uzavřeném stavu to vypadá jako obyčejný smartphone s velkou bradou a zaobleným okrajem. Obojí není samoúčelné, protože je zde umístěna kovová osa, která drží všechny tři displeje dohromady. Ty se pak vyklápějí do boku, jako by se rozevíral květ rostliny.

Samsung patent

Patenty obvykle vpadají podivně, protože se snaží razit nějaký nový směr, ale toto působí spíše jako rekvizita z nějakého levného sci-fi snímku. Patentová přihláška navíc neodhaluje žádné možnosti využití takto zkonstruovaného smartphonu, a tak podobná varianta nejspíše zůstane odsouzena k věčnému setrvání na papíře.

Diskuze ke článku
Petarda
Jojo, to už je úplně nudlová polévka Pho.
Absolut NoFak
Co je lepší než vypálený displej? Tři vypálené displeje!
Carda
3 nudloudní displeje v jednom balení? To je jak noční můra doufám že to zůstane jen u patentu.
αΩ
Šmarjá hlavně, aby nás nikdo nepředběh! :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze