Jaké jsou nejlepší aplikace a hry pro produkty Applu?

3
Jaké jsou nejlepší aplikace a hry pro produkty Applu?
  • Vyhlášení proběhlo na slavnostním večeru
  • Apple tak chce ocenit píli vývojářů, kteří jsou důležitou součástí jeho úspěchu

Jak jsme informovali dříve, Apple se rozhodl ještě před koncem roku uspořádat větší akci, na kterou rozesílal pozvánky. Nakonec se nepotvrdily spekulace o možném hardwarovém překvapení, ale platil základní předpoklad. Apple se rozhodl ocenit vývojáře nejlepších her a aplikací pro operační systémy, které provozuje.

Kompletní seznam si můžete prohlédnout na odkazu výše, zde se podívejme na zajímavé kousky pro smartphony a tablety. U iPhonl zvítězila aplikace Spectre Camera, která umožňuje dělat zajímavé fotografie s dlouhou dobou expozice.

Spectre Camera

Pro iPady je zase aplikací roku Flow by Moleskine, což je jakýsi digitální zápisník, který naplno využívá schopností tabletu.

Flow by Moleskine

Co se her týče, pro iPhony se porotě zdála nejzajímavější Sky: Children of the Light a u iPadů je to zase Hyper Light Drifter.

Sky Children of the Light
Diskuze ke článku
Dominik Lipavský
Dominik Lipavský
Naposledy upraveno: 3. 12. 2019 19:08
Překlep v druhém odstavci - U iPhonl.
Emma
Chcete najít dívku na jednu noc? Vítejte - w­ww.lad­y4.fu­n
Noc
Apple tečka com/legal/internet-services/icloud/cz/terms.html E. Přístup k vašemu účtu a obsahu Společnost Apple si vyhrazuje právo podniknout kroky, které důvodně považuje za nezbytné či vhodné k vymáhání nebo ověření souladu s libovolnou části tohoto ujednání. Berete na vědomí a souhlasíte s tím, že společnost Apple může bez jakéhokoli závazku vůči vám přistupovat k informacím o vašem účtu a k vašemu obsahu, používat je, uchovávat a předávat orgánům zajišťujícím prosazování práva, představitelům státní správy a třetím stranám, uzná-li to společnost Apple za přiměřeně nezbytné či vhodné, vyžaduje-li od ní zákon nebo usoudí-li v dobré víře, že jsou taková opatření (přístup, použití, předání nebo uchování) přiměřeně nezbytná pro: (a) zajištění souladu se zákonnými postupy nebo požadavky, (b) prosazení tohoto ujednání včetně vyšetřování jeho případného porušení, (c) odhalování, prevenci nebo jiné řešení problémů se zabezpečením, podvodným jednáním nebo technickými potížemi nebo (d) ochraně práv, majetku či bezpečnosti společnosti Apple, jejích uživatelů, třetích stran nebo veřejnosti, jak požaduje nebo připouští zákon.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze