Jak se vám líbí odvážná podoba nového iPhonu SE s „průstřelem“?

10
Jak se vám líbí odvážná podoba nového iPhonu SE s „průstřelem“?
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Koncept chystaného iPhonu SE počítá s relativně tenkými rámečky kolem displeje
  • Na zadní straně najdeme pouze jeden (hlavní) fotoaparát
  • Tlačítko s Touch ID by se mělo přesunout na bok

Cenově nejdostupnější iPhone SE (2020) si získal popularitu u velkého množství uživatelů, kteří chtějí kvalitní fotoaparát, podporu bezdrátového nabíjení, zvýšenou odolnost a jsou ochotni překousnout zastaralý IPS LCD panel s velkými rámečky. Není tedy divu, že telefon, který v dnešní době častého nošení roušek boduje také díky osvědčenému Touch ID, dostane nástupce.


Možná podoba chystaného iPhonu SE z dílny ukrajinského Apple Lab (na kterého upozornil 9to5mac.com) působí oproti současnému modelu mnohem moderněji. Displej má populární „průstřel“ a dokonce i relativně tenké rámečky. Absence výřezu s technologií Face ID napovídá, že i tentokrát bude k dispozici Touch ID, které by mělo být po vzoru iPadu Air umístěné ve vypínacím tlačítku na boku telefonu. Za zmínku stojí také pěkně zpracovaný modul fotoaparátu, ve kterém je pouze jeden (hlavní) senzor. Z další výbavy se spekuluje o 6,1" obrazovce i podpoře 5G sítí. Dejte nám do komentářů vědět, jak se vám koncept Apple Lab zamlouvá.

Diskuze ke článku
Martin (Superhuman)
Martin (Superhuman)
Pouhý sen iOvcí 😂 realita bude taková že bude mit obří notch a hnusný rámy kolem dokola.
Xwert Is
Xwert Is
Ďalšie SE bude dizajn XR prípadne iP11 . Už ste videli Apple aby urobili SE model a nepoužil k tomu staré šasi? Takže tieto super leaky sú veľmi ďaleko k realite.
Luky Mo
Luky Mo
Všetci dobre vieme že finálny produkt bude mať veľmi ďaleko od týchto konceptov 🙂 Apple vie že jeho fanúšikovia si kúpila ich produkt aj keď bude v 90% rovnaký ako ten z minulého roka. Prečo by teda investovali napr do nového designu keď ich fanúšikom stačí 3-6 rokov starý design? Obzvlášť pri SE 🤦 .. môj názor
Radovan Kubát
Radovan Kubát
Krása střídá nádheru. Dost pochybuji, že by zrovna SE byl jediný iPhone s průstřelem.
Podle mě Apple zase zrecykluje několik let starý model.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze