Jak moc jsou Apple Watch 7 odolné vám prozradí toto video

2
Jak moc jsou Apple Watch 7 odolné vám prozradí toto video
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Jedná se o první hodinky Apple s certifikací IP6X
  • Kromě toho výrobce slibuje voděodolnost až do hloubky 50 metrů

Majitelé chytrých hodinek jistě důvěrně znají situace, kdy s nimi narazí do zárubně dveří, otřou se displejem o zeď nebo je namočí během umývání rukou (ideálně s nasazeným koženým řemínkem). A přesně kvůli těmto každodenním příhodám se Apple rozhodl zpracovat video oslavující zvýšenou odolnost nejnovějšího modelu Apple Watch 7.

V přiloženém videu si tak můžeme prohlédnout mnohdy brutální zacházení s hodinkami, které musí snést potřísnění kečupem, náraz do stěny nebo „hrozivé“ olíznutí psem. Dodejme, že Apple Watch 7 mají jako první chytré hodinky od Applu certifikaci zvýšené odolnosti IP6X, která doplňuje výrobcem slibovanou voděodolnost do hloubky 50 metrů.

Apple Watch 7 45mm

Konstrukce45 × 38 × 10,7 mm, 38,8 g, odolnost: ano
Pásekkožený, kovový, umělý, vyměnitelný: ano
DisplejOLED, 1,9" (484 × 396 px)
SystémwatchOS, kompatibilní s: iOS
KonektivitaBluetooth: 5.0, LTE, Wi-Fi, NFC
Akumulátor309 mAh, nabíjení: bezdrátové
Diskuze ke článku
Porydge Covername
Porydge Covername
Fakt si tahle pohádka zasloužila článek? Tip pro redakci... zkuste s nimi všechno, co předvádí ve videu a pak o tom napište článek.
Taky mi to připomnělo jakou krásnou pokutu dostal Samsung za reklamu s mobilem v moři nebo bazénu. Tady ukazují jak vydrží dření o zem při skatovaní, ránu fotbalákem (stačí, aby na povrchu toho míče byl písek nedej bože zaseklý kamínek...).

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze